Hoe stel je de afwezigheid in op Outlook? Hoe stel je de afwezigheid in op Outlook?

In dit support-artikel bespreken we hoe je de afwezigheid instelt in Outlook.

Benieuwd hoe je dit doet? Ga dan naar het stappenplan.

Hoe stel je de afwezigheid in op Outlook?

Elk jaar is het voor iedereen weer zoeken hoe je de bereikbaarheid van mail en telefonie aanpast. We zetten het even voor je op een rijtje.

1. Open Outlook en ga naar Instellingen.

Dat is het tandwieltje rechtsboven.

2. Kies accounts.

Let op wanneer je gebruik maakt van de webapp dan zie je dit kopje mogelijk niet. Is dit het geval ga dan naar het kopje E-mail.

3. Ga naar automatisch antwoorden.

4. Klik op automatisch antwoorden inschakelen.

Zet hiervoor het schuifje naar rechts.

5. Selecteer antwoorden alleen tijdens deze periode verzenden.

Stel de begin en eindtijd in.

6. Vul een bericht in.

Voeg het bericht toe wat je binnen jouw organisatie wil sturen. Wanneer je iets verder naar beneden scrolt kan je ook een antwoord instellen die naar buiten de organisatie wordt verzonden.

7. Druk op opslaan.

Vergeet niet om op opslaan te klikken. Wanneer dit is gedaan kan je het venster sluiten en is je afwezigheid ingesteld.

Kom je er toch niet helemaal uit? We zijn er voor je.