fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

Zorgeloos internet in een bedrijfsverzamelgebouw 


Je wil van jouw bedrijfsverzamelgebouw een bruisende plek maken. Een gebouw dat ondernemerschap ademt en waar bedrijven het maximale uit hun tijd en mensen kunnen halen. Daarvoor is één ding onmisbaar: zakelijk internet voor iedereen. Zonder gedoe.

Easy Office Online helpt je dit mogelijk te maken. Wij zorgen binnen een paar stappen voor zorgeloos internet voor je hele bedrijfsverzamelgebouw. Met heldere afspraken, continue support en volledig beheer.

Zo bied je als eigenaar of beheerder extra aantrekkelijke kantoorruimte, heb je als bedrijfsmakelaar huurders meer te bieden en krijg je als ondernemer razendsnel zakelijk internet, tegen veel lagere kosten. Win-win-win dus.

Zakelijk netwerk in drie simpele stappen
Wij willen werken zo makkelijk mogelijk maken. Daarom voorzien we jouw bedrijfsverzamelgebouw in drie eenvoudige stappen van snel, betrouwbaar en betaalbaar internet.

  1. Een goede glasvezelverbinding
    Een goede glasvezelverbinding vormt een optimale basis voor een zorgeloos netwerk. Wij maken met jou als eigenaar of beheerder heldere afspraken over de aanleg van een glasvezelverbinding en hoe we het de huurders aanbieden. Wij verzorgen de aanleg en kunnen de dienstverlening daarna kosteloos overnemen.
  1. Simpel aansluiten van (nieuwe) huurders
    Wij beheren één gezamenlijke aansluiting, waarop we iedere huurder razendsnel kunnen aansluiten. Chaotische patchkasten met tientallen verbindingen en peperdure individuele abonnementen zijn daardoor verleden tijd. De huurder sluit een contract met ons af en krijgt een eigen beveiligd netwerk, dat volledig wordt ingericht naar zijn of haar wensen.
  1. Netwerk zonder zorgen
    De huurders kunnen vertrouwen op een netwerk dat staat als een huis. Tegen kosten die tot wel 60 procent lager liggen dan bij een individuele verbinding. Wij verzorgen bovendien het volledige onderhoud en staan altijd klaar bij storingen. Zo kun je je als ondernemer bezighouden met ondernemen en hoef je je als eigenaar of beheerder niet druk te maken om het beheer.

Op zoek naar zorgeloos zakelijk internet?
Ben jij op zoek naar snel, betrouwbaar en betaalbaar internet voor jouw bedrijfsverzamelgebouw? Wij bieden een oplossing op maat met voordelen voor eigenaar, beheerder, verhuurder en ondernemer.

Ans van Amerongen van Vastgoed-adviseur ging je al voor, lees hier wat we voor haar en het bedrijfsverzamelgebouw hebben betekend.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijfsverzamelgebouw kunnen betekenen.


We helpen jou graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!

“Hun flexibele en ontzorgende concept is ideaal voor elk bedrjfsverzamelgebouw!”
Ans van Amerongen
"Het flexibele 'all-in-one' concept van Easy Office Online is ideaal voor elk bedrijfsverzamelgebouw. Zij bedachten al in 2013 een concept waarbij elke huurder rechtstreeks met hen een overeenkomst op maat sluit om heel flexibel gebruik te kunnen maken van een supersnelle internetverbinding via glasvezel."