fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

november 2019

Wat biedt de digitale werkplek?


Even dat dossier inzien in de trein, nog snel die offerte afronden op de bank: de wereld is je kantoor geworden. Dat vraagt om een veilige werkplek die met je meebeweegt. Een digitale werkomgeving waarmee je altijd en overal toegang hebt tot belangrijke werkgegevens. Zo kun jij werken waar en wanneer het jou uitkomt.  

Productiviteit 
Als we het over een werkplek hebben, bedoelen we een digitale en veilige werkomgeving van alle medewerkers van jouw bedrijf. Zij willen deze werkomgeving op elk apparaat kunnen gebruiken, dus op hun pc, tablet, laptop, smartphone en bij voorkeur ook op elke locatie. Dat maakt ze flexibeler en productiever. Eenmaal ingelogd vinden zij hier alle mail en data die ze nodig hebben.

Samenwerken 
Samenwerken betekent het delen van informatie. Met de digitale werkplek bepaal je zelf wie toegang heeft tot jouw documenten, zowel binnen als buiten je organisatie. Je kunt gelijktijdig in hetzelfde document werken, ook al zit je duizenden kilometers van elkaar. De nieuwste Office-software geeft je al deze mogelijkheden. Zo werk je nóg efficiënter samen. Microsoft heeft Teams ontwikkeld om zo effectief mogelijk samen te werken, meer hierover is te lezen in ons Microsoft Teams artikel

Veiligheid 
In een wereld die steeds sneller digitaliseert, wordt het steeds belangrijker dat gevoelige bedrijfsinformatie niet door onbevoegden kan worden ingezien. De Digitale Werkplek helpt je bedrijf te beschermen tegen onveilige bijlagen, verdachte koppelingen en andere onzichtbare malware. Toegang tot belangrijke gegevens kan worden beveiligd met Multifactor authenticatie. Een wachtwoord en gebruikersnaam is eenvoudig op afstand te gebruiken. Het gebruik van MFA maakt het voor hackers op afstand moeilijk of onmogelijk om misbruik te maken van iemands identiteit.

De voordelen van een veilige en digitale werkplek
Altijd en overal kunnen werken 
Up-to-date software
Eenvoudige migratie
Optimale veiligheid
Een vast bedrag per gebruiker per maand


We helpen jou graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!

"Het volledige beheer hebben we naar volle tevredenheid uitbesteed"
Harold Vreeman
"Om de groei beheersbaar te houden was er een professionaliseringsslag nodig van alle (flexibele) digitale werkplekken in Nederland. Easy Office Online heeft dat wat er nodig was snel en vakkundig in kaart gebracht en vervolgens gestructureerd omgezet naar een professionele cloudoplossing. Het volledige beheer hebben we naar volle tevredenheid uitbesteed en onze focus ligt hierdoor weer op de corebusiness."