fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

Beperkte
aansprakelijkheid

Disclaimer

Easy Office Online B.V. accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op, of door onvolledigheid op welke manier dan ook op www.easyofficeonline.nl. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht je problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail aan info@easyofficeonline.nl. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Office Online B.V. Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan Easy Office Online B.V. Voor gebruik dien je schriftelijk toestemming te hebben van Easy Office Online B.V. Voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Easy Office Online B.V. wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van Easy Office Online B.V. die op deze site van toepassing zijn.

Nu overstappen, easy

Haal het maximale uit jezelf en je medewerkers met de IT-oplossingen en -ondersteuning van Easy Office Online. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Zij kozen al voor ons

"Klantvriendelijk en kennis van zaken, zo kan ik Easy Office Online typeren."
Bert Vennink
"We hebben lang getwijfeld over de switch van de traditionele server en telefooncentrale naar de cloud. Maar direct na installatie door Easy Office Online waren we helemaal om. Deze manier van werken is zo flexibel en eenvoudig... ik kan het elke MKB-ondernemer aanraden."