fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

10 april 2019

Easy Office Online gaat nieuwe fase in!


Een nieuwe fase voor Easy Office Online is aangebroken. De wereld verandert in hoog tempo en wij veranderen mee. Natuurlijk hoort daar een nieuwe identiteit, uitstraling en bijbehorende website bij. Dat dit niet zomaar uit de lucht is komen vallen, zal geen verrassing zijn. Benieuwd hoe we hiertoe zijn gekomen? Lees dan ons verhaal.

2013 was een topjaar. Niet alleen was het koningshuis toe aan vernieuwing, wij ook! Het was het jaar waar Eddie en ik ‘de boer opgingen’ met onze campagne voor werken en bellen in de cloud. Geen server of telefooncentrale op locatie, maar gebruik maken van moderne en veilige clouddiensten. Dat vonden en vinden wij voor het gros van het mkb de meest veilige manier om optimaal van ict- en telecomdiensten gebruik te maken.

Destijds waren we behoorlijk onderscheidend en we voelden ons de koning te rijk. Door het hele land organiseerden wij seminars om te vertellen wat die cloud precies inhield. Na afloop beantwoorden we vele vragen en pareerden we (voor)oordelen over de cloud. Madness in de goede zin van het woord, want sinds die tijd zijn er ca. 500 klanten die gebruik maken van onze diensten.

Anno nu is er vrijwel geen organisatie meer die geen gebruik maakt van één of meerdere clouddiensten. Vragen over de cloud zijn nu vooral inhoudelijk; de huiver is weg. Hoog tijd voor een nieuwe identiteit en uitstraling dus! We hebben daar goed over nagedacht en verschillende klanten gevraagd waarom zij zaken met ons doen en hoe zij onze werkzaamheden omschrijven.

“Uit het klantonderzoek kwam duidelijk naar voren dat wij ‘het’ makkelijk maken; we lossen ingewikkelde problemen snel op, komen met betaalbare oplossingen en reageren snel en deskundig. Dat zijn de ingrediënten geworden van onze nieuwe uitstraling, waarbij een nieuw design en website past.”

Genoeg over de reis naar onze nieuwe fase, het is tijd voor de onthulling. Met trots presenteren wij deze gloednieuwe website! Kijk & klik rond, want natuurlijk hopen we dat deze net zo easy is als onze dienstverlening. We zien feedback graag tegemoet!

Hartelijke groet,
Eddie & René Metz


We helpen jou graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!

"Easy Office Online is zeer klantvriendelijk
met een goede helpdesk."
Robin Homoet
"Voorheen regelden we de telefonie via KPN, maar we waren ontevreden over de klantvriendelijkheid en support. Daarom zijn we overgestapt naar bellen in de cloud van Easy Office Online. Het bedrijf heeft korte lijnen en ze pakken snel dingen op."