fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

6 juni 2019

Een vast nummer anno 2019: why?


De tijd dat we op één plek werkten is voor het gros van de mensen wel voorbij. Meer en meer werken we vanuit huis, de koffiebar op de hoek, onderweg en heel soms nog gewoon op kantoor. Juist om deze reden is het dan noodzakelijk om goed bereikbaar te zijn. Dat kan toch ook met een smartphone? Zeker! Toch staat een vast nummer een stuk professioneler. Dat dit je flexibiliteit en bereikbaarheid niet in de weg hoeft te staan, weten wij uit ervaring. Hoe je dat doet? Via een telefooncentrale in de cloud!

Bepaal zelf wanneer, hoe en via welk apparaat je beschikbaar bent
VoIP dus. Dat is de afkorting voor Voice over IP en betekent dat je belt via het internet. Hierdoor kan je eenvoudig de telefonie met je bedrijf mee laten groeien, maar dan zonder de zorgen van onderhoud en updates. Sluit je telefonie af via de online telefooncentrale van Easy Office Online, dan biedt dat nog een ander, bijzonder fijn voordeel: er is integratie mogelijk tussen vast, mobiel en zelfs je CRM of ERP software. Zo kan je eenvoudig switchen tussen je vaste telefoon, een softphone op je computer of een smartphone. Ze zijn immers allemaal naadloos te integreren met de online telefooncentrale. En dat is fijn, want hierdoor bepaal je zelf wanneer, hoe en via welk apparaat je beschikbaar bent. Dit zorgt niet alleen voor perfecte bereikbaarheid, maar juist ook voor een flexibele samenwerking tussen collega’s. Je combineert de flexibiliteit van je mobiel met de uitgebreide functies van een vaste telefoon.

Alle klantgegevens in een overzicht
Daarnaast is het mogelijk om een koppeling te maken tussen telefonie en de software met jouw klantgegevens. Hierdoor staat de klantenkaart van de beller direct op het scherm. Het enige dat wij van jou vragen is maandelijks een vast, laag bedrag per gebruiker. Easy dus! En niet onbelangrijk: bij de overgang naar telefonie via Easy Office Online, zorgen wij ervoor dat al je nummers behouden blijven en je geen moment onbereikbaar bent!


We helpen jou graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!

"Easy Office Online is zeer klantvriendelijk
met een goede helpdesk."
Robin Homoet
"Voorheen regelden we de telefonie via KPN, maar we waren ontevreden over de klantvriendelijkheid en support. Daarom zijn we overgestapt naar bellen in de cloud van Easy Office Online. Het bedrijf heeft korte lijnen en ze pakken snel dingen op."