fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

René Metz

26 maart 2019

Lancering nieuw klantenportaal


Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij de laatste maanden hard gewerkt aan een nieuw klantenportaal.

Welke voordelen biedt dit?

  • Inzicht in abonnementen en contracten
  • Toegang tot alle communicatie met onze supportdesk
  • Inzicht in factuurdetails
  • Inzicht in verbruik zoals gespreksminuten en databundels
  • Toegang tot de kennisbank met tips en adviezen

In de toekomst zullen we steeds meer taken vereenvoudigen vanuit het klantenportaal en geven we onze klanten meer controle over de diensten en de communicatie met ons.

Ik ben klant, hoe kan ik inloggen?

Als jouw emailadres bij ons bekend is dan kun je nu al naar het klantenportaal gaan en via wachtwoord vergeten jouw inloggegevens opvragen. Neem contact op met onze supportdesk als dit niet werkt of jouw emailadres niet bekend is.

Vragen?

Onze supportdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur via 088 010 63 10 of mail naar support@easyofficeonline.nl


We helpen jou graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!

"Easy Office Online is zeer klantvriendelijk
met een goede helpdesk."
Robin Homoet
"Voorheen regelden we de telefonie via KPN, maar we waren ontevreden over de klantvriendelijkheid en support. Daarom zijn we overgestapt naar bellen in de cloud van Easy Office Online. Het bedrijf heeft korte lijnen en ze pakken snel dingen op."