fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

Marcel Wijnbergen
Applicatiebeheerder van Nicovij


“Voor vervangen ISDN-lijnen na uitvoerige oriëntatie gekozen voor Easy Office Online”

De inkooporganisatie Nicovij, gespecialiseerd in de ijzerwarenbranche, voert de keurmerken Profnorm en Enorm en het concept Lockmasters en heeft inmiddels 103 aangesloten leden in heel Nederland. Data- en Applicatiebeheerder Marcel Wijnbergen, op het hoofdkantoor (28 medewerkers) in Deventer verantwoordelijk voor ICT en telefonie, vertelt over hun uitvoerige selectieprocedure nadat KPN Telecom hen had gemeld in 2019 te zullen stoppen met ISDN.

ISDN stopt

“We waren eerlijk gezegd nogal verrast toen we eind vorig jaar van KPN Telecom te horen kregen dat ze in 2019 definitief zouden gaan stoppen met ISDN. We waren eigenlijk best tevreden over onze toenmalige telefonieprovider en onze telefooncentrale.Niet lang na het bericht van KPN Telecom hebben we onze wensen en eisen m.b.t. telefonie en de daarvoor in te schakelen partner geïnventariseerd. Voor ons stond daarbij al snel vast dat we gebruik wilden maken van VoIP, onder andere omdat dat duidelijke kostenvoordelen oplevert en veel flexibiliteit biedt.”

Abracadabra

“Met onze vorige leverancier voor telefonie werkten we al zo’n 13 jaar prima samen. Wij hebben hen maar ook drie andere partijen met aantoonbare ervaring op het gebied van VoIP gevraagd om met een helder voorstel zonder technische abracadabra te komen. Dat laatste was en is voor ons heel belangrijk want we zijn een middelgroot bedrijf en willen op dit gebied volledig ontzorgd worden. We moeten er gewoon geen omkijken naar hebben maar wel bijvoorbeeld zelf in een handomdraai namen in het display kunnen wijzigen of snel zelf een andere routering kunnen instellen.”

Referenties

“Nadat we de aanbiedingen van de vier partijen uitvoerig hadden vergeleken hebben we dus uiteindelijk gekozen voor Easy Office Online. De reden voor onze keuze: zij boden echt het door ons gewenste totaalpakket.
Ze hebben heel veel VoIP-ervaring en spreken de taal van ons en onze leden en hanteren dus geen onbegrijpelijk technisch jargon. Bovendien hadden ze ook één van de scherpste prijzen voor de benodigde hardware en had een aantal van onze leden prima ervaringen opgedaan met Easy Office Online toen ze overstapten naar VoIP.”


Persoonlijk

“De overstap van ISDN naar VoIP begin 2018 ging, precies zoals beloofd, volledig probleemloos, we zijn gewoon bereikbaar gebleven. Wat we heel prettig vinden is de duidelijke uitleg die Easy Office geeft. Dat gold vooraf en bij de oplevering maar ook als we eens een keertje bellen naar hun helpdesk. Bij een grote partij ben je een nummer en sta je als je een helpdesk belt vaak minstens een kwartier in de wacht. Bij Easy Office Online krijg je direct een vakkundige specialist aan de lijn, heb je persoonlijk contact, krijg je duidelijke informatie en wordt een probleem snel en goed opgelost. Het is misschien een modewoord maar wij worden door Easy Office Online prima ontzorgd.”

Ik wil easy werken

Haal het maximale uit jezelf en je medewerkers met de IT-oplossingen en -ondersteuning van Easy Office Online. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

"Voor vervangen ISDN-lijnen
na uitvoerige oriëntatie gekozen voor Easy Office Online"
Marcel Wijnbergen
"De overstap van ISDN naar VoIP begin 2018 ging, precies zoals beloofd, volledig probleemloos, we zijn gewoon bereikbaar gebleven."