Niet meer worstelen
met jouw ICT?
Niet meer worstelen met jouw ICT?

Tijdens een drukke werkdag hapert je internet. Net als je met een klant in gesprek bent, kun je opeens niet in het CRM-systeem. En als je je ICT-leverancier een vraag stelt, krijg je geen duidelijk antwoord – maar wel een factuur voor extra support. Herkenbaar? En wil je daar vanaf?

Stop het worstelen met jouw ICT!

Razendsnel antwoord op elke vraag

Wij weten dat je niet voor niets contact opneemt: je ervaart een probleem en dat wil je opgelost hebben. We reageren binnen 4 uur op elke vraag. Je hebt altijd contact met iemand die jou en jouw onderneming kent. Bel of mail ons en we regelen het. Supersnel en goed. Klanten roemen onze support en daar zijn we megatrots op.

Geen factuur voor support

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de ICT van jouw bedrijf goed blijft functioneren – zodat jullie efficiënt kunnen doorwerken. Daarom krijg je onbeperkte support binnen onze dienstverlening. Dus geen verrassingen door extra facturen.

Betrokkenheid in woord en daad

Voor Easy Office Online is betrokkenheid een woord maar vooral een daad. Bij ons ben je geen nummer. Wij kennen jou en we kennen je organisatie. We begrijpen dat jij op je ICT moet kunnen bouwen. En we doen wat we beloven. Dat bedoelen we met echte betrokkenheid.

Wij spreken begrijpelijke taal

Bij Easy Office Online kom je geen ingewikkelde termen tegen. We spreken gewone mensentaal. Het mooiste compliment van onze klanten: “Ze begrijpen wat ik bedoel als ik een vraag stel en lossen het op.”

Eén aanspreekpunt voor alle ICT-gerelateerde vragen

Wij hebben brede deskundigheid op het gebied van ICT: digitale werkplekken, internet en telefonie. En we weten hoe we dit alles optimaal met elkaar laten samenwerken. Het voordeel: jij hoeft niet met verschillende ICT-leveranciers om de tafel om te krijgen wat je nodig hebt.

<strong>Ja, </strong>dat<strong> wil </strong>ik!

Ja, dat wil ik!

Neem contact op met René voor een advies op maat. Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer in de ICT is hij graag jouw sparringpartner.

Maak meteen een afspraak voor een adviesgesprek

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics