fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

27 mei 2019

Out of office: óók voor telefonie


De vrije dagen en vakanties komen er weer aan. Wie de deuren van het bedrijf gesloten houdt, wil dat wel communiceren aan klanten. Natuurlijk kan dat via een nieuwsbrief of een bericht op de website, maar de kans is groot dat je klant dit niet gaat onthouden. Als ze vervolgens contact met je opnemen en er niet opgenomen wordt, staat dat niet erg professioneel. Hoe anders is dat wanneer je gebruik maakt van moderne VOIP oplossingen? Heel anders!

Vakantiebericht
Het stelt je in staat om vooraf een boodschap in te spreken en deze te activeren op een door jou gekozen moment. Het is hierdoor dus mogelijk om aan het begin van het jaar verschillende boodschappen voor alle vrije dagen in te spreken en deze in te plannen op de daadwerkelijke dagen. Superhandig.

Doorschakelen
Is je bedrijf gesloten, maar wil je wel bereikbaar blijven? Dat kan natuurlijk ook. Het is mogelijk om je vaste nummer door te schakelen naar elk willekeurig nummer. Je mobiel, een telefooncentrale of misschien die ene vestiging die nog wel open is. Dat regel je heel eenvoudig zelf.

Als klant van Easy Office Online kunnen wij beide opties ook voor je regelen. Dat is helemaal easy!


We helpen jou graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!

"Easy Office Online is zeer klantvriendelijk
met een goede helpdesk."
Robin Homoet
"Voorheen regelden we de telefonie via KPN, maar we waren ontevreden over de klantvriendelijkheid en support. Daarom zijn we overgestapt naar bellen in de cloud van Easy Office Online. Het bedrijf heeft korte lijnen en ze pakken snel dingen op."