fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

We make
it work easy

Gebruiksvriendelijke IT,
gemakkelijk werken

Makkelijke IT

Wij geloven dat de beste oplossingen eenvoudig zijn. We geloven ook dat je eenvoud alleen bereikt door mensen te begrijpen en alle mogelijkheden te kennen. Hierdoor vinden we in de oneindige wereld van IT precies die oplossingen waar jij op zit te wachten. Oplossingen waarmee IT ineens makkelijk wordt. En werken dus ook.

Aandacht

Wij combineren onze kennis van IT en ondernemerschap met persoonlijke aandacht voor jou en je medewerkers. Jij wil namelijk een oplossing die precies past bij jouw organisatie. Ons ervaren team van vakmensen selecteert de meest gebruiksvriendelijke oplossingen voor werkplekken, telefonie en netwerken en sluit deze naadloos aan op jouw wensen en uitdagingen.

Altijd paraat

Wij willen jouw werkdag makkelijker en prettiger maken, zodat je meer uit je tijd en mensen haalt. Daarom ontnemen we je iedere zorg op het gebied van IT. Welke dienst je ook gebruikt, we beheren en bewaken de hard- en software en voorkomen storingen. En mocht het toch misgaan? Dan staat er altijd iemand paraat om je te helpen.

Jouw
5 zekerheden 

Wij willen altijd weten waar we aan toe zijn. En we merken dat jij dat ook wilt. Daarom leggen we gewoon vast wat wij jou beloven. Dat doen we met onze Vijf Zekerheden, die je altijd terugvindt in onze dienstverlening.

 1. Altijd en overal kunnen werken
  De hoogste ICT kwaliteit en betrouwbaarheid in de cloud


 2. Simpele oplossingen
  Ook bij moeilijke problemen maken wij het simpel

 3. Razendsnel antwoord
  Nooit langer dan 4 uur wachten op een antwoord

 4. Flexibel contract
  Geen onnodig lange contracten

 5. Gratis support
  Onbeperkte ondersteuning op onze diensten

Wij vertellen
graag meer

Wij helpen graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!

Ons team

René Metz

Ik ben directeur en mede-oprichter. Ik focus mij op verkoop en marketing en ga graag met passie op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten.
Mail of bel mij op 06 51 09 76 73

Eddie Metz

Als mede-oprichter focus ik mij vooral op opleveringen van nieuwe klanten. Zorgen dat onze klanten tevreden gebruikers worden, daar ga ik voor.
Mail of bel mij op 06 579 315 52

Sjoerd Kanon

Ik ben support engineer. Ik probeer de vragen van onze klanten zo snel mogelijk te beantwoorden. Problemen oplossen is mijn uitdaging.
Mail of bel mij op 088 – 010 63 10

Stefan Kappert

Mijn doel is om jou als klant zo snel mogelijk van effectieve informatie te voorzien en jou blij te maken met onze oplossingen. Samenwerken is de sleutel tot succes.
Mail of bel mij op 0570 760 670

Ellen Melenhorst

Ik verzorg de administratie, zorg dat onze cijfers kloppen en beantwoord alle vragen van onze klanten over facturen of overige administratieve zaken.
Mail of bel mij op 0570 – 760 670

Celine Huisman

Ik richt mij op de marketing en communicatie, ik zorg voor een goede vindbaarheid van onze website en overige online kanalen om zo een optimale klantbeleving te creëren.
Mail of bel mij op 0570 – 760 670

Boomer

Boomer is onze kantoorhond, hij zorgt voor gezelligheid en sfeer op ons kantoor. Boomer heeft een lief en rustig karakter hierdoor is het erg fijn om hem in ons team te hebben.

Zij kozen al voor ons

"Klantvriendelijk en kennis van zaken, zo kan ik Easy Office Online typeren."
Bert Vennink
"We hebben lang getwijfeld over de switch van de traditionele server en telefooncentrale naar de cloud. Maar direct na installatie door Easy Office Online waren we helemaal om. Deze manier van werken is zo flexibel en eenvoudig... ik kan het elke MKB-ondernemer aanraden."