Easy Office Online luchtballon event

Tijdens een spectaculair luchtballon event zijn wij met klanten en relaties letterlijk "naar de cloud" gegaan. Met ruim 40 deelnemers verdeeld over drie luchtballonnen en fantastisch weer was het een magische ervaring voor iedereen! Hoe bijzonder het was zie je in de aftermovie.
28 september 2021

Tijdens een spectaculair luchtballon event zijn wij met klanten en relaties letterlijk "naar de cloud" gegaan. Met ruim 40 deelnemers verdeeld over drie luchtballonnen was het een hele happening. Zeker omdat op het startveld aan de Isselt in Amersfoort nog meer ballonvaarders de lucht in gingen. Het fraaie nazomerweer en het uitzicht boven de historische binnenstand van Amersfoort zorgden voor een geweldige ballonvaart.

René Metz: "Elke dag streven wij er met ons team naar om onze klanten en relaties een magische ervaring te bezorgen. Aan alle reacties te horen is dat vandaag erg goed gelukt!"

Het event is mede een succes geworden dankzij Melvin Schiphorst, hij zorgde voor de behouden vaart, Dennis Mijsen zodat wij niet met een lege maag de lucht in gingen en Million Miles voor de gave video-productie.

Hoe bijzonder het was zie je in de aftermovie.

 

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics