fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

Rein Korthals Altes
Directeur Business Open


“ÉÉN TELEFOONTJE IS GENOEG OM JE ALLE WERK UIT HANDEN TE NEMEN!”

Business Open is een professioneel netwerk van ondernemende mensen die elkaar willen helpen aan zakelijk succes. Kenmerkend voor hun manier van netwerken is de ongedwongenheid. Zaken doen mag ook gewoon gezellig zijn. Dit doen zij tijdens een ontbijt of lunch, waarbij de mogelijkheid geboden wordt om aansluitend te golfen. Wie deze sport nog niet onder de knie heeft, bieden zij de mogelijkheid om het te leren. Rein Korthals Altes is eigenaar van Business Open en tevreden klant van Easy Office Online.

Hoe ben je bij Easy Office Online gekomen?
“René is lid van Business Open. Toen wij nieuwe telefoniediensten en internet nodig hadden, kwamen we vanzelf bij hem.”

Hoe is dat verlopen?
“Prima! We hadden al een abonnement bij hen, maar toen we afgelopen jaar gingen verhuizen vonden we het een goed idee om zowel het internet als de telefoniediensten bij hun onder te brengen. Dat is heel goed verlopen. Bij aanvang van de dienstverlening hebben ze eveneens de nieuwe infrastructuur aangelegd, waardoor het als een plug-en-play verliep toen we het nieuwe kantoor betrokken. Internet én telefonie werkten direct naar volle tevredenheid.”

Wat is het grote voordeel?
“Ik moest er niet aan denken om het zelf te doen! Er komen zoveel zaken kijken bij de aanleg van deze diensten. Aangezien ons kantoor in een oud pand is gevestigd, loopt de bekabeling allemaal door elkaar. Het was een behoorlijke uitdaging om de juiste aansluiting te vinden en door te trekken naar boven. Achteraf gezien was ik daarom éxtra blij dat ik hier zelf mijn vingers niet aan gebrand heb. Een volgende keer zou ik het zeker weer met deze club doen.”

Wat zou je tegen een ander zeggen?
“Bel René! Zonder gekheid. Je bent echt in goede handen bij Easy Office Online. Ze pakken alles op en zijn goed bereikbaar. Één telefoontje is genoeg om je alle werk uit handen te nemen als het aankomt op telefonie, internet of werkplekinrichting.”

 

 


Ik wil easy werken

Haal het maximale uit jezelf en je medewerkers met de IT-oplossingen en -ondersteuning van Easy Office Online. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

“Één telefoontje is genoeg om je alle werk uit handen te nemen!”
Rein Korthals Altes
"Bij de verhuizing naar ons nieuwe kantoor, hebben we internet en telefonie bij Easy Office Online neergelegd. Vanaf het eerste moment werkte alles direct naar volle tevredenheid."