fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

Rennen voor bikkels: 7 halve marathons in één week


Hoe gaaf is het om mijn passie voor hardlopen, ondernemersgeest en mijn behoefte aan uitdaging in te zetten voor een goed doel.

Samen met het team van mijn bedrijf Easy Office Online zou ik op zaterdag 6 juni meedoen aan de Nacht van Bart, een hardloopevenement om geld in te zamelen voor de Bart de Graaff Foundation. Deze stichting helpt Bikkels, jonge mensen met een lichamelijke beperking, bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Helaas kan de Nacht van Bart om de bekende reden niet doorgaan.

Om toch iets te doen voor deze mooie stichting ga ik een persoonlijke uitdaging aan; vanaf komende zondag t/m 6 juni ga ik zeven dagen op rij een halve marathon (21,1 km) hardlopen. Met ruim 1.000 hardloopkilometers in 2020 in de benen heb ik daar stevig voor getraind.

Bij deze vraag ik je een donatie te doen. Als jij mij sponsort dan doe ik daar namens Easy Office Online een schepje bovenop. Klik hier voor details.

Alvast dank!
René Metz


We helpen jou graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!

"Het persoonlijk contact maakt dat er heel snel geschakeld kan worden".
Tina Kos
"De service bij onze verhuizing was uitstekend. Op onze nieuwe locatie konden we direct weer aan het werk. Als IT-bedrijf moet ons internet snel en betrouwbaar zijn. De korte lijnen met Easy Office Online en de snelle service maakt hen een betrouwbare partner. Het is prettig om met ons hele pakket: internet, VoIP en mobiel bij een service gerichte partij te zitten".