fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

Easy Office Online is hoofdsponsor van Deventer Padel


Met trots kunnen wij zeggen dat wij als sportminded bedrijf hoofdsponsor zijn van Deventer Padel.

Padel is een unieke racketsport met eigen identiteit en cultuur en is één van de snelst groeiende sporten in Nederland. Het bevat elementen die je ook bij tennis en squash terugziet. Niet verrassend dat Eddie Metz en René Metz als sportieve oprichters van Easy Office Online, enthousiast zijn over deze gave en dynamische sport. Met Stefan Kappert in ons team, een actieve padelspeler en tennissend op categorie 3, hebben we er een topper bij. Meer informatie over Padel vind je in deze gids

Wil je een keer kennismaken met Padel? Laat het ons weten! Ben je al bekend met Padel? Op 21, 22 & 23 februari wordt het Easy Office Online Open toernooi georganiseerd voor bij Deventer Padel voor diverse klasse. 

Je kunt je hier inschrijven en dan zien wij jou graag op de baan!


We helpen jou graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!

"Het persoonlijk contact maakt dat er heel snel geschakeld kan worden".
Tina Kos
"De service bij onze verhuizing was uitstekend. Op onze nieuwe locatie konden we direct weer aan het werk. Als IT-bedrijf moet ons internet snel en betrouwbaar zijn. De korte lijnen met Easy Office Online en de snelle service maakt hen een betrouwbare partner. Het is prettig om met ons hele pakket: internet, VoIP en mobiel bij een service gerichte partij te zitten".