fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

Leer productiever werken met Teamleader!


Software die jouw werkdag in één oogopslag een stuk overzichtelijker maakt. Dat kan met Teamleader! Werk efficiënter op gebieden van verkoop, klantrelaties, projectmanagement, facturatie en support.

Meer weten over Teamleader? Op 7 april organiseren wij een interactieve seminar. Alle ins en outs over Teamleader worden hier behandeld. Easy Office Online zal de naadloze koppeling met telefonie demonstreren. Daarnaast zijn wij zelf een enthousiast gebruiker en laten we zien hoe wij effectiever werken met behulp van Teamleader.

De seminar wordt op ons kantoor aan de Keulenstraat 8j in Deventer georganiseerd van 15.00 tot 17.00 uur. Suzan Visser van ZekerSusan, specialist op het gebied van CRM en Teamleader zal deze seminars verzorgen en klaar staan om al jouw vragen te beantwoorden. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je hieronder snel aan.

Nu alvast zelf experimenteren? Vraag dan hier een gratis demo-account aan.


We helpen jou graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!

"Het persoonlijk contact maakt dat er heel snel geschakeld kan worden".
Tina Kos
"De service bij onze verhuizing was uitstekend. Op onze nieuwe locatie konden we direct weer aan het werk. Als IT-bedrijf moet ons internet snel en betrouwbaar zijn. De korte lijnen met Easy Office Online en de snelle service maakt hen een betrouwbare partner. Het is prettig om met ons hele pakket: internet, VoIP en mobiel bij een service gerichte partij te zitten".