fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

Wat is Microsoft Teams? Hoe kun je het gebruiken en waarom?


Effectief werken. Iedereen wil het, maar hoe doe je dat? We werken bijna dagelijks met Word, Excel en Outlook: applicaties die in het Office 365 pakket zitten. Dit pakket bevat echter nog veel meer applicaties, en laten die je nou net in staat stellen effectiever samen te werken. Zelf zijn wij al enthousiast gebruiker en laten wij op 24 maart door middel van een seminar zien hoe wij effectiever werken met behulp van Teams.

Het gebruik van Microsoft Teams als samenwerkingsplatform neemt snel toe. In de praktijk zijn organisaties echter vaak nog zoekende naar hoe Teams het meest effectief ingezet kan worden. Tijdens deze seminar gebruiken we praktijkvoorbeelden en worden er concrete tips gegeven voor zowel het gebruik als het beheer van Microsoft Teams.

Microsoft Teams
Is hét platform voor samenwerking en maakt standaard onderdeel uit van het Microsoft Office 365 pakket. Met Microsoft Teams kun je op een geheel nieuwe manier samenwerken in een veilige online omgeving.  Zo werk je samen in dezelfde set documenten, kijk je naar dezelfde planning, werk je met dezelfde set aantekeningen. Je communiceert via chat, vergaderingen of (video-)gesprekken.

Meer weten over Microsoft Teams? Op 24 maart organiseert Easy Office Online interactieve seminar. Alle ins en outs over Microsoft Teams worden hier behandeld.

De seminar wordt op ons kantoor aan de Keulenstraat 8j in Deventer georganiseerd van 15.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze sessie is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Schrijf je hieronder zo snel mogelijk in en lees alvast ons artikel over Microsoft Teams.


We helpen jou graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!

"Het persoonlijk contact maakt dat er heel snel geschakeld kan worden".
Tina Kos
"De service bij onze verhuizing was uitstekend. Op onze nieuwe locatie konden we direct weer aan het werk. Als IT-bedrijf moet ons internet snel en betrouwbaar zijn. De korte lijnen met Easy Office Online en de snelle service maakt hen een betrouwbare partner. Het is prettig om met ons hele pakket: internet, VoIP en mobiel bij een service gerichte partij te zitten".