Een nummerplan
op maat
Een nummerplan op maat

Jouw organisatie kent zijn eigen wensen en uitdagingen.
Wij bieden je met het nummerplan een telefonieoplossing
die daar naadloos bij aansluit. Met het nummerplan bepalen
we de routering van telefoontjes binnen je bedrijf.

Wat is een
nummerplan?

Met een nummerplan bepaal je zelf hoe en wanneer je bereikbaar bent. Ontvang oproepen mobiel of vast, gebruik vaste nummers op je mobiel of andersom en gebruik handige sneltoetsen voor spoedgevallen. Zo sta je klaar wanneer dat nodig is én wanneer het uitkomt. Wat jij daarvoor moet doen? Vrijwel niets. Wij richten je volledige nummerplan in en zorgen dat jouw organisatie optimaal bereikbaar is.

Maak gelijk een afspraak met één van onze adviseurs

De voordelen van een nummerplan op maat

Sneller klaarstaan voor de beller

Je wil op het juiste moment klaarstaan voor je beller. Zo kun je direct helpen wordt en een prettige herinnering achterlaten. Dat vraagt echter wel om een goede verdeling van het telefoonverkeer. In een nummerplan verdeel jij de telefoonnummers eenvoudig over de afdelingen binnen je organisatie. Denk aan de afdelingen support, administratie of verkoop. Maak algemene afdelingsnummers, creëer een wachtrij per afdeling en verdeel de telefoongesprekken over de beschikbare medewerkers. Zo zorg je voor een efficiënte afhandeling van je telefoontjes en ben je optimaal bereikbaar voor je klant.

Een telefonieoplossing op maat

Jouw organisatie kent zijn eigen wensen en uitdagingen. Wij bieden je met het nummerplan een telefonieoplossing die daar naadloos bij aansluit. Met het nummerplan bepalen we de routering van telefoontjes binnen je bedrijf. Zo krijgt een beller sneller de juiste persoon aan de telefoon en worden telefoontjes slimmer over je medewerkers verdeeld. Easy, toch? Door de oneindige mogelijkheden in het aantal gebruikers, telefoonnummers, welkomstteksten, wachtrijen, tijdschakelingen, doorkiesnummers of doorverbindopties kun je precies gebruiken wat jij nodig hebt. Wij hebben de kennis om het precies naar jouw wens in te richten.

Wil je liever <strong>persoonlijk advies</strong> ontvangen?

Wil je liever persoonlijk advies ontvangen?

"In de afgelopen jaren heb ik voor honderden bedrijven een nummerplan ingericht en zo hun bereikbaarheid geoptimaliseerd. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om ook jouw bereikbaarheid te verbeteren"

Eddie Metz

Maak gelijk een afspraak voor een adviesgesprek

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics