fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

13 juni 2019

#worksmarter met Teamleader


Bij Easy Office Online zijn we fan van teamleader: een stuk software dat je werkdag in één oogopslag een stuk overzichtelijker maakt. Je werkt efficiënter op het gebied van facturatie, verkoop, projectmanagement, klantrelaties en support. Dat het daarnaast integreert met ruim 200 andere programma’s, maakt werken helemaal supereasy! En zoals klanten van ons gewend zijn, delen wij graag dit soort fijne stukjes techniek.

De nieuwsgierige klanten die hier op woensdagmiddag 12 juni aanwezig waren, hebben uitleg gekregen over Teamleader en daarnaast alle ins- en outs te horen gekregen. Dat er door het stellen van verschillende vragen in klein commité nog meer kennis is gedeeld, maakte deze workshop een groot succes. Wie er de volgende keer bij wil zijn, kan zich vast opgeven via onderstaande button.


We helpen jou graag

Wil je makkelijker en prettiger werken? Dan doe je er goed aan om aan te schuiven
bij de eerstvolgende workshop die wij samen met Teamleader zullen geven. 

"Easy Office Online is zeer klantvriendelijk
met een goede helpdesk."
Robin Homoet
"Voorheen regelden we de telefonie via KPN, maar we waren ontevreden over de klantvriendelijkheid en support. Daarom zijn we overgestapt naar bellen in de cloud van Easy Office Online. Het bedrijf heeft korte lijnen en ze pakken snel dingen op."