fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

Werkplek
in de browser

Workspace 365

Alles op één scherm

Workspace 365 is jouw werkplek op maat. Klap je laptop open, start je PC op, of swipe je smartphone aan en zie op één scherm alles wat jij nodig hebt om te werken. Dat is werken met Workspace 365.

Werkplek op maat

Workspace 365 verzamelt alle documenten, programma’s en applicaties die passen bij je rol op één scherm. Zo heb je ontzettend duidelijk overzicht en ben je met één klik op de juiste plek. Als beheerder bepaal je super eenvoudig wie wat op zijn Workspace ziet.

De voordelen van
Workspace 365

 1. Vrijheid
  Altijd en overal toegang tot werkgegevens via de cloud


 2. Gemak
  Eén helder scherm met alles wat je nodig hebt

 3. Efficiëntie
  Log één keer in en krijg toegang tot alle applicaties

 4. Optimaal samenwerken
  Iedereen weet alles wat hij moet weten, altijd en overal.

 5. Flexibiliteit
  Voeg apps toe of breidt rechten uit in een paar klikken

Waarom Workspace 365?

Workspace 365 brengt alles wat je nodig hebt samen. Zo werk je vanuit de online werkplek vanaf elk device, thuis, op kantoor of waar dan ook. Met Workspace 365 bereik je in één klik alle lokale-, web- en Windows applicaties vanuit één digitale werkplek.

Mensen die de werkplek gebruiken hoeven zelf niets te installeren. Zij krijgen direct toegang tot applicaties, documenten, informatie en nieuws die voor hun van toepassing is. In een paar klikken voeg je een nieuwe app of informatiebron toe voor een groep of individu.

Overstappen? easy

Op zoek naar een werkplek op maat voor iedere medewerker? Stap supersimpel over op Workspace 365.

"Het volledige beheer hebben we naar volle tevredenheid uitbesteed"
Harold Vreeman
"Om de groei beheersbaar te houden was er een professionaliseringsslag nodig van alle (flexibele) digitale werkplekken in Nederland. Easy Office Online heeft dat wat er nodig was snel en vakkundig in kaart gebracht en vervolgens gestructureerd omgezet naar een professionele cloudoplossing. Het volledige beheer hebben we naar volle tevredenheid uitbesteed en onze focus ligt hierdoor weer op de corebusiness."