Worstel je met
jouw ICT?
Worstel je met jouw ICT?

Tijdens een drukke werkdag loop je tegen een
ict-probleem aan. De factuur sneller ontvangen
dan jouw vraag is beantwoord. Is dat
herkenbaar? Dat is niet de enige frustratie van
veel bedrijven.

Met welke vragen worstel jij?

Kost ICT jou meer tijd dan je lief is?

Als succesvol ondernemer doe je het liefst waar jíj goed in bent: jouw klanten ondersteunen met jouw hoogwaardige producten en diensten. Goedwerkende ICT is daarbij onmisbaar: een veilige digitale werkplek, optimale telefonische bereikbaarheid en supersnel internet. Zodat jij en je collega’s altijd en overal kunnen werken. Easy Office Online begrijpt dat. Wij zorgen ervoor dat jíj niet meer aan je ICT hoeft te denken.

Is jouw ICT-dienstverlener onvoldoende sparringpartner?

Ontwikkelingen in de ICT gaan razendsnel. Dan heb je een ICT-dienstverlener nodig die daarvan op de hoogte is. Die niet elke vraag als een technisch probleem beschouwt maar meedenkt.

Krijg je onoverzichtelijke facturen?

Onze facturen zijn helder en informatief. Via ons klantenportaal heb je inzicht in alle details van de diensten die je afneemt. Je krijgt onbeperkte support binnen onze dienstverlening. Dus geen verrassingen door extra facturen.

Maak je wel eens zorgen hoe veilig je gegevens zijn?

Als ondernemer komt er heel wat op je af. Je moet niet alleen op de hoogte zijn van ontwikkelingen binnen je vakgebied, maar er ook garant voor staan dat de gegevens die jouw bedrijf beheert in veilige handen zijn. Wij bieden een cybersecurity adviesgesprek aan. Door een aantal gerichte vragen over jouw huidige digitale infrastructuur, software en werkwijze maken wij jou bewust welke risico's jouw organisatie loopt.

Duurt het vaak lang voordat je vraag wordt beantwoord?

Wij realiseren ons terdege dat je niet voor niets contact opneemt, je ervaart een probleem en dat wil je opgelost hebben. Wij zorgen er altijd voordat we super goed bereikbaar zijn voor onze klanten. We beloven dat we binnen 4 uur reageren op een vraag. Je hebt altijd contact met iemand die jou en jouw onderneming kent. Bel of mail ons en we regelen het voor je. Supersnel en goed. Klanten roemen onze support en daar zijn we megatrots op.

<strong>Herkenbaar?</strong>

Herkenbaar?

Neem contact op met René voor persoonlijk advies. Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer in de ict is hij graag sparringpartner.

Maak gelijk een afspraak voor een adviesgesprek

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics