Optimale basis met snel,
veilig en stabiel internet
Optimale basis met snel, veilig en stabiel internet

Razendsnel en veilig toegang tot internet is het
onzichtbare fundament onder je dagelijkse
werkzaamheden. Want alleen met goed internet
werkt je software optimaal, heb je toegang tot al
je bestanden, kun je videobellen en ben je
verzekerd van stabiele telefonie.

Het onzichtbare
fundament

Razendsnel en veilig toegang tot internet is het onzichtbare fundament onder je dagelijkse werkzaamheden. Want alleen met goed internet werkt je software optimaal, heb je toegang tot al je bestanden, kun je videobellen en ben je verzekerd van stabiele telefonie.

Maak gelijk een afspraak met één van onze adviseurs

De voordelen van onze internetdiensten

Het leveringsproces nemen wij uit handen

Het begint met een snelle internetverbinding. Op basis van onze wholesale-overeenkomsten levert Easy Office Online zakelijk internet via de netwerken van de grote spelers als KPN, Ziggo, Eurofiber en Tele2. Wij nemen het hele orderproces uit handen en zorgen voor een oplevering op maat.

Meer dan alleen een snelle verbinding

Tussen de verbinding die jouw bedrijfspand binnenkomt en het apparaat dat snel internet nodig heeft zitten routers, switches en access points om alle data razendsnel te distribueren. We installeren alle apparatuur, leggen de bekabeling aan en zorgen ervoor dat alle componenten van je netwerk optimaal functioneren.

Beheer en monitoring van het hele netwerk

Voor een goed werkend netwerk is het belangrijk dat alle netwerkapparatuur optimaal functioneert en over de laatste software beschikt. We controleren en updaten routers, switches en access points en zorgen voor een goede aansluiting. Daarnaast monitoren we continu de prestaties van je netwerk, zodat we knelpunten direct kunnen signaleren en verhelpen. Zo ben jij zeker van een stabiel en veilig netwerk.

Overal perfecte WiFi

Onze geavanceerde access points zorgen voor een snel en betrouwbaar wifi-netwerk. Voor optimaal bereik fungeren meerdere access points door als één veilig wifi-netwerk. Gasten hebben toegang via een gastennetwerk. Er zijn verschillende access points voor indoor/outdoor en in bereik en capaciteit.

Wil je liever <strong>persoonlijk advies</strong> ontvangen?

Wil je liever persoonlijk advies ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op met Stefan. Hij vertelt je graag meer over onze diensten en denkt graag mee over mogelijke oplossingen.

Maak gelijk een afspraak voor een adviesgesprek

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics