Zorgen voor snel, veilig en stabiel internet.
Dat is Easy.

Zorgen voor snel, veilig en stabiel internet. Dat is Easy.

Razendsnel en veilig toegang tot internet is het onzichtbare fundament onder je dagelijkse werkzaamheden. Want alleen met goed internet werkt je software optimaal, heb je toegang tot al je bestanden, kun je videobellen en ben je verzekerd van stabiele telefonie.

Meer dan alleen een
snelle verbinding

Tussen de verbinding die jouw bedrijfspand binnenkomt en het apparaat dat snel internet nodig heeft, zitten routers, switches en access points om alle data razendsnel te distribueren. Wij installeren alle apparatuur, leggen de bekabeling aan en zorgen ervoor dat alle componenten van je netwerk optimaal functioneren.

Maak meteen een afspraak met één van onze adviseurs

De voordelen van onze internetdiensten

Het leveringsproces nemen wij uit handen

Een snelle internetverbinding is onmisbaar voor goede ICT. Op basis van onze wholesale-overeenkomsten levert Easy Office Online zakelijk internet via de netwerken van grote aanbieders als KPN, Ziggo, Eurofiber en Tele2. Wij nemen het hele orderproces uit handen en zorgen voor een oplevering op maat.

Beheer en monitoring van het hele netwerk

Voor een goed werkend netwerk is het belangrijk dat alle netwerkapparatuur optimaal functioneert en over de laatste software beschikt. Wij controleren en updaten routers, switches en access points en zorgen voor een goede aansluiting. Daarnaast monitoren we continu de prestaties van je netwerk, zodat we knelpunten direct kunnen signaleren en verhelpen. Zo ben jij zeker van een stabiel en veilig netwerk.

Overal perfecte wifi

Onze geavanceerde access points zorgen voor een snel en betrouwbaar wifi-netwerk. Voor optimaal bereik gebruiken we meerdere access points die als één veilig wifi-netwerk fungeren. Gasten hebben toegang via een gastennetwerk. Er zijn verschillende typen access points beschikbaar, voor indoor dan wel outdoor en verschillend in bereik en capaciteit.

Razendsnelle en veilige wifi.

Razendsnel en veilig toegang tot internet is het onzichtbare fundament onder je dagelijkse werkzaamheden. Want alleen met goed internet werkt je software optimaal, heb je toegang tot al je bestanden, kun je videobellen en ben je verzekerd van stabiele telefonie.

Internet op z'n snelst met zakelijke glasvezel.

Of je nu dagelijks enorme grafische bestanden downloadt, zware rekensoftware hanteert of duizenden mails verstuurt, een glasvezelverbinding blijft altijd snel en stabiel.

Lees meerarrow_forward

Jouw bedrijfspand nog aantrekkelijker.

Je wil van jouw bedrijfsverzamelgebouw een bruisende plek maken. Waar ondernemerschap ademt en waar bedrijven het maximale uit hun tijd en mensen kunnen halen. Daarvoor is één ding onmisbaar: snel, betrouwbaar en betaalbaar zakelijk internet voor iedereen. Zonder gedoe.

Lees meerarrow_forward

Wil je liever <strong>advies op maat</strong> ontvangen?

Wil je liever advies op maat ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op met Stefan. Hij vertelt je meer over onze internetdiensten en denkt graag mee over mogelijke oplossingen.
BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics