fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

Wat onze
klanten zeggen

Wat hebben wij
kunnen betekenen?

Iedere organisatie kent zijn eigen uitdagingen en ambities. Wij willen onze dienstverlening naadloos aansluiten op iedere unieke organisatie. Onze klanten vertellen zelf hoe we dat voor hen hebben gedaan!

"Voor vervangen ISDN-lijnen na uitvoerige
oriëntatie gekozen voor Easy Office Online"
Marcel Wijnbergen
"De overstap van ISDN naar VoIP begin 2018 ging, precies zoals beloofd, volledig probleemloos, we zijn gewoon bereikbaar gebleven. Wat we heel prettig vinden is de duidelijke uitleg die Easy Office geeft. Het is misschien een modewoord maar wij worden door Easy Office Online prima ontzorgd."
"Hun flexibele en ontzorgende concept
is ideaal voor elk bedrijfsverzamelgebouw"
Ans van Amerongen
"Het flexibele 'all-in-one' concept van Easy Office Online is ideaal voor elk bedrijfsverzamelgebouw. Zij bedachten al in 2013 een concept waarbij elke huurder rechtstreeks met hen een overeenkomst op maat sluit om heel flexibel gebruik te kunnen maken van een supersnelle internetverbinding via glasvezel."
"Ze begrijpen onze ict-behoefte,
zodat we snel kunnen schakelen"
Nicole Traa
"Bij onze dienstverlening willen we zo efficiënt mogelijk gebruikmaken van digitale middelen via de Cloud. Je hebt dan een flexibele en moderne dienstverlener als Easy Office Online nodig om zaken als internet, wifi, telefonie en werkplekautomatisering goed en snel te regelen en in de lucht te houden, ook voor onze klanten."
"Direct de juiste persoon aan de telefoon
dankzij slimme CRM-koppeling"
Inez Meijborg
"Hun stapsgewijze aanpak en ook het eindresultaat zijn volledig naar wens. Alles werkt goed en we hebben er weinig omkijken naar. En zo hoort het ook vinden we. Over je telefooncentrale, je telefonische bereikbaarheid en je internetverbinding moet je je als bedrijf gewoon geen zorgen hoeven te maken."
“Om de groei beheersbaar te houden was er een professionaliseringsslag nodig van alle (flexibele) digitale werkplekken in Nederland”.
Harald Vreeman
Easy Office Online heeft dat wat er nodig was snel en vakkundig in kaart gebracht en vervolgens gestructureerd omgezet naar een professionele cloudoplossing. Het volledige beheer hebben we naar volle tevredenheid uitbesteed en onze focus ligt hierdoor weer op de corebusiness.
"Het persoonlijk contact maakt dat er heel snel geschakeld kan worden".
Tina Kos
De service bij onze verhuizing was uitstekend. Op onze nieuwe locatie konden we direct weer aan het werk. Als IT-bedrijf moet ons internet snel en betrouwbaar zijn. De korte lijnen met Easy Office Online en de snelle service maakt hen een betrouwbare partner. Het is prettig om met ons hele pakket: internet, VoIP en mobiel bij een service gerichte partij te zitten.

Ik wil easy werken

Haal het maximale uit jezelf én je medewerkers met de IT-oplossingen en -ondersteuning van Easy Office Online. Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Zij kozen al voor ons

"Easy Office Online is zeer klantvriendelijk
met een goede helpdesk."
Robin Homoet
"Voorheen regelden we de telefonie via KPN, maar we waren ontevreden over de klantvriendelijkheid en support. Daarom zijn we overgestapt naar bellen in de cloud van Easy Office Online. Het bedrijf heeft korte lijnen en ze pakken snel dingen op. "