fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

Razendsnel en
veilig internet

Internet

Onzichtbare kracht

Je maakt je op een werkdag druk om klanten, deadlines en offertes. Het laatste waar je op zit te wachten is een ingewikkeld probleem met internet. Dat moet gewoon werken. Altijd. Dat vinden wij ook. Daarom zorgt Easy Office Online voor een optimale internetverbinding en perfecte Wifidekking tot in elke hoek van je kantoor. Zo wordt internet de onzichtbare motor die iedere medewerker snel en prettig laat werken.

Altijd veilig

Met internet van Easy Office Online kies je voor zekerheid. Wij zorgen naast een snelle verbinding ook voor optimale beveiliging en monitoring. Door jouw verbindingen proactief te beheren, continu te monitoren en direct in te grijpen bij storingen kun jij altijd vertrouwen op een werkend netwerk.

 

Met internet van
Easy Office Online heb je

 1. Continuïteit
  Altijd door kunnen werken, zonder oponthoud


 2. Gemak
  Vergeet IT-kennis, wij beheren je netwerk

 3. Kostenbesparing
  Geen beheer- en storingskosten


 4. Veiligheid
  Geef hackers geen kans, databeveiliging van het hoogste niveau

 5. Eén aanspreekpunt
  Bel ons voor al je netwerkproblemen

Verhuizen? Regel je
internet dan goed!

Ik wil easy internet

Wil jij zeker zijn van veilig en snel internet? Onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Oplossingen voor
razendsnel internet

Zakelijk glasvezel

Snel internet is snel werken. Daarom wil je als bedrijf kunnen vertrouwen op een superstabiel en razendsnel netwerk. Met Easy Office Online stap je eenvoudig over op zakelijke glasvezel.

Optimale Wifi

Op kantoor ga je voor een perfect draaiend draadloos netwerk. Een veilig netwerk dat blijft presteren met meerdere gebruikers en overal bereik heeft. Zo kun jij zorgeloos blijven werken.

Betrouwbaar netwerk

Je netwerk is het onzichtbare fundament voor je dagelijkse werkzaamheden. Want alleen met een goed netwerk kun je genieten van snel internet en stabiele telefonie.

Zij kozen al voor ons

"Het persoonlijk contact maakt dat er heel snel geschakeld kan worden".
Tina Kos
De service bij onze verhuizing was uitstekend. Op onze nieuwe locatie konden we direct weer aan het werk. Als IT-bedrijf moet ons internet snel en betrouwbaar zijn. De korte lijnen met Easy Office Online en de snelle service maakt hen een betrouwbare partner. Het is prettig om met ons hele pakket: internet, VoIP en mobiel bij een service gerichte partij te zitten.