Koppel telefonie met jouw CRM-software Koppel telefonie met jouw CRM-software

Je werkt sneller en efficiënter. Je weet zeker dat je de juiste gegevens op het scherm hebt en hoeft niets meer in te voeren en op te zoeken. ICT die jouw leven gemakkelijker maakt.
<em><strong>Goedemiddag</strong>, met wie <strong>spreek</strong> ik?</em>

Goedemiddag, met wie spreek ik?

Dat weet jij al. Tijdens een telefoontje met je cliënt zie je direct de gegevens van de beller op je scherm. Zo heb je alle informatie bij de hand om je cliënten de beste hulp te bieden.

Wat is CRM-integratie?

Met een VoIP-integratie kun je je CRM-systeem verbinden met je zakelijke telefoonsysteem en zo gegevens uitwisselen tussen de twee platformen. Zo’n VoIP-CRM integratie biedt belangrijke informatie aan verkoop-, marketing- en supportteams binnen je bedrijf.

<em><strong>Fysiomanager</strong> én <strong>Easy</strong> <strong>Office Online</strong></em><br /><em><strong>Twee bouwstenen</strong> met hetzelfde <strong>DNA</strong>.</em>

Fysiomanager én Easy Office Online
Twee bouwstenen met hetzelfde DNA.

Zeg je Fysiomanager, dan zeg je Easy Office Online. We werken veel met elkaar samen en die samenwerking zorgt ervoor dat we mooie oplossingen kunnen genereren voor fysiotherapiepraktijken. 

Zo heb je, met onze oplossingen, alles in één: je EPD, agenda, administratie en de historie van je cliënt. En als je cliënt belt, heb je met één muisklik alle gegevens bij de hand. 

Dat is Easy.

De voordelen van onze CRM-integratie

Kan ik mijn CRM-systeem koppelen aan jullie telefonie?

Ja, dat is mogelijk. Er zijn vele honderden CRM-systemen die aan onze VoIP-telefonie kunnen worden gekoppeld, zoals Teamleader, AFAS, Salesforce, PerfectView, SugarCRM etc. Ook met veel gespecialiseerde software zoals Fysiomanager, Elements en Realworks hebben wij een koppeling. Je ziet dus bij inkomende telefoon direct de klantkaart van de beller en andersom kun je via één druk op de knop een nummer uit het CRM-systeem bellen.

Klik hier voor meer informatie.

Eenvoudige koppeling met vele systemen

We koppelen automatisch met CRM- en ERP-software zoals Teamleader, PerfectView, Simplicate, SalesForce, AFAS, Outlook en vele andere systemen. Ook branchespecifieke applicaties zoals Fysiomanager voor fysiotherapie-praktijken en Bullhorn voor recruitmentbureaus worden ondersteund.

Sneller en efficiënter werken

Je werkt sneller en efficiënter. Je weet zeker dat je de juiste gegevens op het scherm hebt en hoeft niets meer in te voeren en op te zoeken. Eén klik op het nummer van je klant en het gesprek wordt automatisch opgezet.

Integratie CRM met mobiel

De CRM-integratie werkt ook als je gebeld wordt op je mobiele nummer en gebruikmaakt van de vast-mobiel integratie van Easy Office Online.

Telefonie en je EPD. En nog gekoppeld ook.

"Hey Marieke, ik zie dat je eerder vandaag voor een behandeling bent geweest bij mijn collega Erica. Kan ik je verder helpen?"
Tijdens een telefoontje met je cliënt zie je direct de gegevens van de beller op je scherm. Zo heb je alle informatie bij de hand om je cliënten de beste hulp te bieden. Dat vinden zij fijn, en jij ook.

<em>Zoek je een<strong> telefonie-oplossing</strong>?</em><br /><em>Dan zoek je <strong>Eddie</strong>.</em>

Zoek je een telefonie-oplossing?
Dan zoek je Eddie.

Eddie is onze professional voor elke telefonie-vraagstuk.
Hij denk met je mee en regelt het.

Zo werkt Eddie. Aangenaam.
BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics