Snel internet voor elke huurder Snel internet voor elke huurder

Je wil van jouw bedrijfsverzamelgebouw een bruisende plek maken. Waar ondernemerschap ademt en waar bedrijven het maximale uit hun tijd en mensen kunnen halen. Daarvoor is één ding onmisbaar: snel, betrouwbaar en betaalbaar zakelijk internet voor iedereen. Zonder gedoe.

Ans van Amerongen, vastgoed-adviseur

"Hun flexibele en ontzorgende concept is ideaal voor elk bedrijfsverzamelgebouw"
desktop_mac

Ans van Amerongen, vastgoed-adviseur

"Hun flexibele en ontzorgende concept is ideaal voor elk bedrijfsverzamelgebouw"

Jouw bedrijfspand nog
aantrekkelijker

Easy Office Online helpt je dit mogelijk te maken. Wij zorgen binnen een paar stappen voor zorgeloos internet voor je hele bedrijfsverzamelgebouw. Met heldere afspraken, continue support en volledig beheer. Zo bied je als eigenaar of beheerder extra aantrekkelijke kantoorruimte, heb je als bedrijfsmakelaar huurders meer te bieden en krijg je als ondernemer razendsnel zakelijk internet, tegen veel lagere kosten. Win-win-win dus.

Maak gelijk een afspraak met één van onze adviseurs

Een zakelijk netwerk in 3 simpele stappen

Een goede glasvezelverbinding

Een goede glasvezelverbinding vormt een optimale basis voor een goed functionerend netwerk. Wij maken met jou als eigenaar of beheerder van het pand heldere afspraken over de aanleg van een glasvezelverbinding en over het aanbod aan eventuele huurders. Wij verzorgen de aanleg en kunnen de dienstverlening daarna kosteloos overnemen.

Simpel aansluiten van (nieuwe) huurders

Wij beheren één gezamenlijke aansluiting, waarop we iedere huurder razendsnel kunnen aansluiten. Chaotische patchkasten met tientallen verbindingen en peperdure individuele abonnementen zijn daardoor verleden tijd. De huurder sluit een contract met ons af en krijgt een eigen beveiligd netwerk dat volledig wordt ingericht naar zijn of haar wensen.

Netwerk zonder zorgen

De huurders kunnen vertrouwen op een netwerk dat staat als een huis. Tegen kosten die tot wel 60 procent lager liggen dan bij een individuele verbinding. Wij verzorgen bovendien het volledige onderhoud en staan bij storingen altijd klaar om oplossingen te bieden. Zo kun je je als ondernemer bezighouden met ondernemen en hoef je je als eigenaar of beheerder niet druk te maken om het beheer van je netwerk.

Wil je liever <strong>persoonlijk advies</strong> ontvangen?

Wil je liever persoonlijk advies ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op met Stefan. Hij vertelt je graag meer over onze diensten en denkt graag mee over mogelijke oplossingen.
BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics