Razendsnelle en veilige wifi Razendsnelle en veilige wifi

Op kantoor ga je voor een perfect draaiend draadloos netwerk. Een veilig netwerk dat blijft presteren met meerdere gebruikers en overal bereik heeft. Zo kun jij zorgeloos blijven werken.

Het onzichtbare
fundament

Razendsnel en veilig toegang tot internet is het onzichtbare fundament onder je dagelijkse werkzaamheden. Want alleen met goed internet werkt je software optimaal, heb je toegang tot al je bestanden, kun je videobellen en ben je verzekerd van stabiele telefonie.

Maak gelijk een afspraak met één van onze adviseurs

De voordelen van onze WiFi-diensten

Optimale inrichting van je wifi-netwerk

Easy Office Online zorgt voor een optimale inrichting van je wifi-netwerk. Voor grote en kleine organisaties. We zorgen voor optimale indeling van switches en access-points, zodat je overal dezelfde perfecte verbinding hebt. Daarnaast kunnen we meerdere netwerken creëren via dezelfde hardware. Zo kun je bijvoorbeeld een netwerk opzetten voor medewerkers en een apart netwerk voor bezoekers.

Overal perfecte wifi

Onze geavanceerde access points zorgen voor een snel en betrouwbaar wifi-netwerk. Voor optimaal bereik gebruiken we meerdere access points die als één veilig wifi-netwerk fungeren. Gasten hebben toegang via een gastennetwerk. Er zijn verschillende typen access points beschikbaar, voor indoor dan wel outdoor en verschillend in bereik en capaciteit.

Beheer en monitoring van het hele netwerk

Voor een goed werkend netwerk is het belangrijk dat alle netwerkapparatuur optimaal functioneert en over de laatste software beschikt. Wij controleren en updaten routers, switches en access points en zorgen voor een goede aansluiting. Daarnaast monitoren we continu de prestaties van je netwerk, zodat we knelpunten direct kunnen signaleren en verhelpen. Zo ben jij zeker van een stabiel en veilig netwerk.

Wil je liever <strong>persoonlijk advies</strong> ontvangen?

Wil je liever persoonlijk advies ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op met Stefan. Hij vertelt je graag meer over onze diensten en denkt graag mee over mogelijke oplossingen.
BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics