Nieuwe mijlpaal: ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd!

Na een traject van 10 maanden hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt; we zijn namelijk ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd! Op deze manier zetten we de volgende stap in de verdere professionalisering van onze dienstverlening.

Jeroen Molenaar en Dave Oosterling van Molenaar&Plasman Solutions hebben ons gedurende dit traject deskundig begeleid. Ook is er een podcasts waarin Jeroen met onze directeur René in gesprek gaat over de meerwaarde van ISO 27001 en 9001.

19 oktober 2022

Wat houdt dit nu precies in?


De ISO-certificering houdt in dat we een extra waarborging richting onze klanten hebben. Het zorgt ervoor dat we doen wat we zeggen en dat wát we doen veilig en goed verloopt. Oftewel we hanteren binnen Easy Office Online een kwaliteitsmanagementsysteem. Daarmee zeggen we dat we met de certificering voldoen aan de eisen van onze klanten, wet- en regelgeving én de eigen eisen binnen Easy Office Online.

Steeds meer organisaties hebben een ISO-certificering en stellen dit als eis aan de partijen met waarmee ze samenwerken. Met de ISO-certificeringen voldoen we óók aan deze behoefte.

ISO 9001

De ISO 9001 certificering staat voor kwaliteitsmanagement en daarmee voor de transparantie, betrouwbaarheid en waarborging van alle bedrijfsactiviteiten die Easy Office Online uitoefent. Onze standaarden liggen daarmee nog hoger.

ISO 27001

Tot slot de ISO 27001 wat staat voor de informatiebeveiliging en cruciaal is binnen veel branches, maar specifiek die van ons. Hierin staat beschreven hoe wij procesmatig omgaan met het beveiligen van informatie, zoals snel beveiligingsincidenten kunnen signaleren en daar vervolgens adequaat naar te handelen.

De podcast

In de podcast met Jeroen en René hoor je meer over wat je hier nu daadwerkelijk aan hebt als organisatie, hoe je het regelt en hoe een eventuele implementatie eruit ziet in de praktijk. Ze nemen je mee langs het gehele traject. Naast een kijkje in de praktijk, krijg je ook antwoord op de belangrijkste vraag: was het het allemaal waard? 

De podcast is te luisteren via één van je favoriete platforms SpotifyApple Podcast, Deezer of direct via de website van Molenaar&Plasman Solutions

Molenaar&Plasman Solutions Podcast

Heb je vragen over de ISO-certificering, of iets anders? Neem dan zeker contact met ons op.

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics