Wel verantwoordelijk, niet altijd aansprakelijk Wel verantwoordelijk, niet altijd aansprakelijk

In deze disclaimer wijzen we jou erop dat wij niet aansprakelijk zijn voor schade ontstaan door het gebruik van of onvolledigheid op welke manier dan ook op deze site.

Disclaimer

Easy Office Online B.V. accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op, of door onvolledigheid op welke manier dan ook op www.easyofficeonline.nl.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht je problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail aan info@easyofficeonline.nl. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Office Online B.V. Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan Easy Office Online B.V. Voor gebruik dien je schriftelijk toestemming te hebben van Easy Office Online B.V. Voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Easy Office Online B.V. wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van Easy Office Online B.V. die op deze site van toepassing zijn.

Heb je feedback voor ons? Laat het weten.

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics