Support van een professional
Dat is Easy

Support van een professional Dat is Easy

Je hebt een probleem of vraag en je wilt geholpen worden. Dat begrijpen we en daarom zijn we er voor je. Onze mensen lopen graag hard voor onze klanten, daarom reageren we binnen 4 uur op elke vraag. Waarmee kunnen we jou helpen?

Direct hulp op afstand?

Voor hulp op afstand gebruiken wij Splashtop. Download hier de software voor Windows. Of download 'm voor je Mac.
desktop_mac

Direct hulp op afstand?

Voor hulp op afstand gebruiken wij Splashtop. Download hier de software voor Windows. Of download 'm voor je Mac.

Welkom bij onze supportdesk

Wij zetten ons tot het uiterste in om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en jouw ICT en telecom optimaal geregeld is, zonder gedoe. Voor hulp op afstand download Splashtop:

Download hier Splashtop (Windows)
Download hier Splashtop (Mac OS)
Contact opnemen met onze professionals. Dat doe je zo.

Onze supportdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur via het telefoonnummer 088 010 63 10. Soms is mailen naar onze supportdesk nog sneller en dat kan 24/7.

Wat doe ik bij een storing?

Check bij een storing eerst de statuspagina. Dan zie je in één oogopslag of er al een storing bij ons bekend is en wat de status is. Dat werkt vaak sneller dan ons mailen of bellen. Werken alle diensten volgens de statuspagina stabiel en ervaar je toch problemen? Bel dan met onze support-desk.

Blijf op de hoogte via ons klantenportaal

Als klant van Easy Office Online blijf je eenvoudig op de hoogte via ons klantenportaal. Hier zie je in één oogopslag de status van jouw lopende orders, jouw facturen en alle communicatie die je gevoerd hebt met onze supportdesk.

Ontvang een sms-alert bij een grote storing

Mocht er onverhoopt een storing zijn, dan wil je als klant zo snel mogelijk worden geïnformeerd. Daarom sturen wij een sms-alert naar alle klanten die daar prijs op stellen. Wil je ook een sms-alert ontvangen? Mail dan naar de supportdesk.

Vind antwoorden in onze kennisbank

Handleidingen, tips en antwoorden over het gebruik van onze diensten vind je in onze kennisbank. De kennisbank is beschikbaar via ons klantenportaal.

Hoe blij ben je met ons? Laat het weten

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics