Jij verdient de beste service! Jij verdient de beste service!

Lange wachttijden, onpersoonlijke gesprekken, onbruikbare adviezen of als een nummertje behandeld worden? Wij geloven dat het anders kan!

Hulp op afstand?

Voor hulp op afstand gebruiken wij AnyDesk. Download hier de software.
desktop_mac

Hulp op afstand?

Voor hulp op afstand gebruiken wij AnyDesk. Download hier de software.

Welkom bij onze supportdesk

Wij zetten ons tot het uiterste in om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en jouw ict en telecom optimaal geregeld is, zonder gedoe. Voor hulp op afstand download Anydesk:

Download hier Anydesk (Windows)
Download hier Anydesk (Mac OS)
Hoe neem ik contact op met de supportdesk?

Onze supportdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur via telefoonnummer 088 010 63 10. Vaak is het sneller om een mail te sturen. Dat kan 24/7: mail naar supportdesk.

Wat doe ik bij een storing?

Check bij een storing eerst de statuspagina. Dan zie je in één oogopslag of er al een storing bij ons bekend is en wat de status is. Dat werkt vaak sneller dan ons mailen of bellen. Werken alle diensten volgens de statuspagina stabiel? Klik dan hier voor meer informatie wat je kunt doen bij een incident.

Blijf op de hoogte via ons klantenportaal

Als klant van Easy Office Online blijf je eenvoudig op de hoogte via ons klantenportaal. Hier zie je in één oogopslag de status van jouw lopende orders, jouw facturen en alle communicatie die je gevoerd hebt met onze supportdesk.

Ontvang een sms-alert bij een grote storing

Mocht er onverhoopt een storing zijn, dan wil je als klant zo snel mogelijk worden geïnformeerd. Daarom sturen wij een sms-alert naar alle klanten die daar prijs op stellen. Wil je ook een sms-alert ontvangen? Mail dan naar de supportdesk.

Vind antwoorden in onze kennisbank

Handleidingen, tips en antwoorden over het gebruik van onze diensten vind je in onze kennisbank. De kennisbank is beschikbaar via ons klantenportaal.

Heb je feedback voor ons? Laat het weten.

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics