Easy oplossingen voor optimale bereikbaarheid Easy oplossingen voor optimale bereikbaarheid

Als ondernemer wil je optimaal bereikbaar zijn. Waar je ook bent, op kantoor, thuis of onderweg. Zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een slechte telefoonverbinding of ingewikkelde instellingen. Ontdek wat onze gebruiksvriendelijke VoIP-oplossing voor jou kan doen.

Totaaloplossing voor
jouw bereikbaarheid

Vlekkeloze telefonie is onmisbaar voor iedere organisatie. Bellen met één of meerdere collega’s wanneer dat nodig is. Klaarstaan voor je klant wanneer deze hulp nodig heeft. Meteen een klantkaart bij de hand hebben om de juiste ondersteuning te bieden. En natuurlijk wil je vooral dat dit geen enkele moeite kost. Daarom biedt Easy Office Online je een moderne VoIP-oplossing in de cloud: een gebruiksvriendelijk platform waarmee mobiele, vaste en online communicatie optimaal met elkaar samenwerkt.

Maak meteen een afspraak met één van onze adviseurs

De voordelen van onze VoIP-oplossingen

Nieuwste mogelijkheden en hoogwaardige kwaliteit

Met de VoIP-oplossing van Easy Office Online heb je altijd de nieuwste telefoniefuncties tot je beschikking. Beschikbaar vanaf één gebruiker en op te schalen tot honderden gebruikers op verschillende locaties. En bij personeelswisselingen passen we het systeem snel aan. VoIP heeft zich bewezen als betrouwbaar telefoniesysteem met een uitstekende geluidskwaliteit.

Koppeling met CRM- en ERP-systemen

Tijdens een telefoontje met een klant zie je direct de gegevens van de beller op je scherm. Zo heb je alle informatie bij de hand om je klanten de beste hulp te bieden.

Helder nummerplan

Wij helpen je soepel overstappen naar bellen in de cloud. Met het nummerplan bepalen wij de handigste route voor telefoontjes binnen je bedrijf. Zodat telefoontjes slim over de medewerkers worden verdeeld en een beller snel de juiste persoon aan de lijn krijgt. Easy toch?

Vast-mobiel integratie

Met de integratie van vaste en mobiele telefonie schakel je moeiteloos tussen beide toestellen. Voor optimale bereikbaarheid van je bedrijf vanaf elke werkplek.

Wil je liever <strong>advies op maat</strong> ontvangen?

Wil je liever advies op maat ontvangen?

Neem contact op met Eddie. Hij vertelt je graag meer over onze telefoniediensten en denkt graag mee over mogelijke oplossingen.

Maak meteen een afspraak voor een adviesgesprek

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics