Koppel telefonie met jouw CRM-software Koppel telefonie met jouw CRM-software

Je werkt sneller en efficiënter. Je weet zeker dat je de juiste gegevens op het scherm hebt en hoeft niets meer in te voeren en op te zoeken. ICT die jouw leven gemakkelijker maakt.

Wat is CRM-integratie?

Met een VoIP-integratie kun je je CRM-systeem verbinden met je zakelijke telefoonsysteem en zo gegevens uitwisselen tussen de twee platformen. Zo’n VoIP-CRM integratie biedt belangrijke informatie aan verkoop-, marketing- en supportteams binnen je bedrijf.

Maak meteen een afspraak met één van onze adviseurs

De voordelen van onze CRM-integratie

De gegevens van je relatie direct op het scherm

Je wil een klant een helpende hand bieden wanneer dat nodig is. Integratie van Bellen in de cloud met jouw CRM- of ERP-systeem maakt dat mogelijk. Door de koppeling tussen de telefonie en het CRM krijg je tijdens een telefoontje direct inzicht in de klantgegevens. Zo heb je alle informatie bij de hand om de beste hulp te bieden.

Eenvoudige koppeling met vele systemen

We koppelen automatisch met CRM- en ERP-software zoals Teamleader, PerfectView, Simplicate, SalesForce, AFAS, Outlook en vele andere systemen. Ook branchespecifieke applicaties zoals Fysiomanager voor fysiotherapie-praktijken en Bullhorn voor recruitmentbureaus worden ondersteund.

Sneller en efficiënter werken

Je werkt sneller en efficiënter. Je weet zeker dat je de juiste gegevens op het scherm hebt en hoeft niets meer in te voeren en op te zoeken. Eén klik op het nummer van je klant en het gesprek wordt automatisch opgezet.

Integratie CRM met mobiel

De CRM-integratie werkt ook als je gebeld wordt op je mobiele nummer en gebruikmaakt van de vast-mobiel integratie van Easy Office Online.

Wil je liever <strong>advies op maat</strong> ontvangen?

Wil je liever advies op maat ontvangen?

Neem contact op met Eddie. Hij vertelt je graag meer over onze diensten en denkt mee over mogelijke oplossingen.

Maak meteen een afspraak voor een adviesgesprek

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics