Koppel telefonie met
jouw CRM-software
Koppel telefonie met jouw CRM-software

Je werkt sneller en efficiënter. Je weet zeker dat je de juiste gegevens op het scherm hebt en hoeft niks meer in te voeren en op te zoeken.

Wat is CRM-integratie?

Met een VoIP-integratie kan je je CRM verbinden met je zakelijke telefoonsysteem en gegevens uitwisselen tussen de twee platformen. Zo’n VoIP-CRM integratie biedt belangrijke informatie aan verkoop-, marketing- en supportteams binnen je bedrijf.

Maak gelijk een afspraak met één van onze adviseurs

De voordelen van onze CRM-integratie

De gegevens van je relatie direct op het scherm

Je wil een klant een helpende hand bieden wanneer dat nodig is. Integratie van Bellen in de Cloud met jouw CRM- of ERP-integratie maakt dat mogelijk. Door de koppeling tussen de telefonie en het CRM krijg je tijdens een telefoontje direct inzicht in de klantgegevens. Zo heb je alle informatie bij de hand om de beste hulp te bieden.

Eenvoudige koppeling met vele systemen

We koppelen automatisch met CRM- en ERP-software zoals Teamleader, PerfectView, Simplicate, SalesForce, AFAS, Outlook en vele anderen. Ook branchespecifieke applicaties zoals Fysiomanager voor praktijken fysiotherapie en Bullhorn voor recruitmentbureaus worden ondersteund.

Sneller en efficiënter werken

Je werkt sneller en efficiënter. Je weet zeker dat je de juiste gegevens op het scherm hebt en hoeft niks meer in te voeren en op te zoeken. Eén klik op het nummer van je klant en het gesprek wordt automatisch opgezet zonder het nummer in te voeren.

Integratie mobiel

De CRM-integratie werkt ook als je gebeld wordt op je mobiele nummer en gebruikmaakt van de vast-mobiel integratie van Easy Office Online.

Wil je liever <strong>persoonlijk advies</strong> ontvangen?

Wil je liever persoonlijk advies ontvangen?

Neem contact op met Eddie. Hij vertelt je graag meer over onze diensten en denkt graag mee over mogelijke oplossingen.

Maak gelijk een afspraak voor een adviesgesprek

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics