Een nummerplan op maat Een nummerplan op maat

Elke organisatie kent haar eigen wensen en uitdagingen op het gebied van bereikbaarheid. Ook die van jou. Met een nummerplan op maat bieden wij een telefonieoplossing die daar naadloos bij aansluit. Door een optimale routering van telefoontjes krijgt elke beller zo snel mogelijk de juiste persoon aan de lijn. ICT die jouw leven als ondernemer gemakkelijker maakt.

Wat is een
nummerplan?

Met een nummerplan bepaal je zelf hoe en wanneer je bereikbaar bent. Bijvoorbeeld of je je oproepen wilt ontvangen op je mobiele of je vaste telefoon. Of je op je mobiel vaste nummers wilt gebruiken of andersom. Ook kun je handige sneltoetsen instellen voor spoedgevallen.

Het resultaat: je staat klaar wanneer dat nodig is én wanneer het jou uitkomt. Wat jij daarvoor moet doen? Bijna niets. Wij richten je volledige nummerplan in en zorgen dat jouw organisatie optimaal bereikbaar is.

Maak meteen een afspraak met één van onze adviseurs

De voordelen van een nummerplan op maat

Sneller klaarstaan voor de beller

Je wil op het juiste moment klaarstaan voor je beller. Zo kun je direct helpen en een prettige indruk achterlaten. Dat vraagt wel om een goede verdeling van het telefoonverkeer. In een nummerplan verdeel jij de telefoonnummers eenvoudig over de afdelingen binnen je organisatie. Denk aan de afdelingen support, administratie of verkoop. Maak algemene afdelingsnummers, creëer een wachtrij per afdeling en verdeel de telefoongesprekken over de beschikbare medewerkers. Zo zorg je voor een efficiënte afhandeling van je telefoontjes en ben je optimaal bereikbaar voor je klant.

Een telefonieoplossing op maat

Elke organisatie kent zijn eigen wensen en uitdagingen. Wij bieden je met het nummerplan een telefonieoplossing die daar naadloos bij aansluit. Met het nummerplan bepalen we de routering van telefoontjes binnen je bedrijf. Zo krijgt een beller sneller de juiste persoon aan de telefoon en worden telefoontjes slimmer over je medewerkers verdeeld. Easy, toch? Door de oneindige mogelijkheden in het aantal gebruikers, telefoonnummers, welkomstteksten, wachtrijen, tijdschakelingen, doorkiesnummers of doorverbindopties kun je precies gebruiken wat jij nodig hebt. Wij hebben de kennis om het precies naar jouw wens in te richten.

Wil je liever een <strong>maatwerkadvies </strong>ontvangen?

Wil je liever een maatwerkadvies ontvangen?

"In de afgelopen jaren heb ik voor honderden bedrijven een nummerplan ingericht en zo hun bereikbaarheid geoptimaliseerd. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om ook jouw bereikbaarheid te verbeteren"

Eddie Metz
BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics