Veilig samenwerken met Microsoft 365 Veilig samenwerken met Microsoft 365

Op kantoor, thuis, onderweg, bij jouw klanten of op vakantie. Met jouw tablet, laptop, pc of mobiel heb je altijd veilig toegang tot jouw gegevens.

Wat is
Microsoft 365?

Microsoft 365 is de basis van onze Digitale werkplek. Het is een geïntegreerde oplossing die de beste productiviteit van Microsoft 365 combineert met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden om jouw bedrijf te helpen beschermen. Microsoft 365 is de beste oplossing voor nagenoeg elk MKB-bedrijf dat veilig wil )samen)werken.

Heb je feedback voor ons? Laat het weten.

De voordelen van Microsoft 365

Documenten en gegevens staan veilig in de cloud

Onze digitale werkplekken maken gebruik van de veilige cloud van Microsoft. Wij regelen de beveiligingsopties van Microsoft zo in dat ze aansluiten op jouw onderneming. Zodat je optimaal beschermd bent tegen de risico’s van cybercriminaliteit.

Microsoft 365-programma's

Microsoft 365 bevat vertrouwde programma’s zoals Word en Excel, maar biedt nog veel meer. Er zijn meer online functionaliteiten waardoor je volledig in een browser kunt werken en installeren van programma’s zelfs overbodig wordt. Je kunt gelijktijdig met collega’s en/of externe relaties in hetzelfde document werken. Microsoft 365 is de ideale software voor al je taken en bestaat uit Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Er is 1TB cloudopslag beschikbaar voor het bewerken en delen van documenten op pc, Mac, iPad, Windows tablet en smartphone.

Tegelijkertijd werken in hetzelfde bestand

Met Microsoft 365 kunnen meerdere mensen tegelijk aan een Word-document, Excel-spreadsheet of PowerPoint-presentatie werken.

Flexibiliteit voor jou en je medewerkers

Je hebt op elk moment en vanaf elke denkbare locatie toegang tot de bestanden en programma’s die je nodig hebt. Met pc, laptop, tablet of smartphone. Samenwerken en communiceren vanaf verschillende werkplekken is gemakkelijker dan ooit.

Vast bedrag per maand

Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, inclusief onbeperkte support. Alle benodigde Microsoft-licenties zijn inbegrepen. Je weet precies waar je aan toe bent. En bij personeelswisselingen passen we de accounts snel en eenvoudig aan.

Wil je liever <strong>persoonlijk advies</strong> ontvangen?

Wil je liever persoonlijk advies ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op met Stefan. Hij vertelt je graag meer over onze diensten en denkt graag mee over mogelijke oplossingen.

Maak gelijk een afspraak voor een adviesgesprek

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics