Dé ICT-partner van Deventer
Dat is Easy.

Dé ICT-partner van Deventer.  Dat is Easy.

Levendig, uniek en volop in ontwikkeling 🚀
Daarmee heb je het over Deventer en Easy Office Online

Voor Parantion, Fysiodé, en Rensink zijn wij al de ICT-partner.
Lekker dichtbij. Wel zo prettig 🏠

Cybercriminaliteit buiten de deur houden.

Zorgen dat je internet altijd werkt.

Een veilige digitale werkplek.

Werken met professionals

Regelen dat je een leuke dag hebt.

Dat is Easy.

Deventer
Daar liggen onze roots.

Levendig, uniek en volop in ontwikkeling. Daarmee heb je het over Deventer en Easy Office Online. Vanaf het allereerste moment zaten we al in Deventer en daar ligt ons thuis.

Voor veel ondernemers in Deventer zijn wij al hun ICT-partner.
Lekker dichtbij. Dat is wel zo prettig.

Wij als je ICT-partner.
Dat brengt nogal wat voordelen met zich mee.

Voordat jij weet wat je wilt, hebben wij je al voorzien.

Altijd contact met professionals, dat is wel zo prettig. Onze mensen lopen graag hard voor onze klanten, daarom reageren we binnen 4 uur op elke vraag. Die geven wij echt alle aandacht. Daar worden zij blij van en wij ook. Dat is Easy

Onbeperkt support.

De support die we bieden, gaat ver. Heel ver. Uurtje-factuurtje komt niet voor in ons DNA. Daarom krijg je onbeperkte support binnen onze dienstverlening. Dus geen verrassingen voor extra facturen. Hand erop.

Betrokkenheid in woord en daad

Voor Easy Office Online is betrokkenheid een woord maar vooral een daad. Bij ons ben je geen nummer. Wij kennen jou en we kennen je organisatie. We begrijpen dat jij op je ICT moet kunnen bouwen. En we doen wat we beloven. Dat bedoelen we met echte betrokkenheid.

Duidelijke taal.

We zijn professionals, maar spreken tegelijkertijd begrijpelijke taal. Ingewikkelde termen zie en hoor je niet. Onze klanten: “Ze begrijpen wat ik bedoel als ik een vraag stel en lossen het op.” Dat is Easy.

Jouw enige ICT-partner.

Digitale werkplekken, internet en telefonie. Alle diensten die jij en je organisatie nodig hebt.  Eén partner. Eén professioneel team. Altijd goed functionerende ICT. Hoe fijn is dat?

Ondernemers waarvan wij de trotse ICT-partner zijn. 
Een paar dan. 

Rensink

Parantion
GuideID
Myles
Fysiodé

<em>Ook <strong>Jinke</strong> is <strong>blij</strong> met ons. <br />Zij <strong>vertelt</strong> graag <strong>waarom</strong>. </em>

Ook Jinke is blij met ons. 
Zij vertelt graag waarom

“Easy Office Online bleek het hele ICT-pakket plus telefonie te kunnen verzorgen, inclusief de overstap naar de cloud. Voor ons een uitkomst. Want voor alles wat we aan ondersteuning op ICT-gebied nodig hebben - een nieuwe werkplek, extra mogelijkheden of extra opslag – is er dan één aanspreekpunt. Korte lijntjes.”

Digitale tools
Om je klanten nog beter
van dienst te kunnen zijn. 

Lees je mee

Microsoft 365.
De fundering van jouw digitale werkplek.  

Een geïntegreerde oplossing die de beste productiviteit combineert met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden om jouw onderneming te helpen beschermen. Dat is Microsoft 365 en Easy. Onze werkplekken bieden de beste oplossingen voor alle ondernemers die veilig willen (samen)werken.

<em><strong>Goedemiddag</strong>, met wie <strong>spreek</strong> ik?</em>

Goedemiddag, met wie spreek ik?

Dat weet jij al. Tijdens een telefoontje met je klant zie je direct de gegevens van de beller op je scherm. Zo heb je alle informatie bij de hand om je klanten de beste hulp te bieden.

“Een van de meest opvallende dingen bij Easy Office Online is dat ze alles heel duidelijk en geduldig uitleggen, in Jip-en-Janneketaal, zodat wij het ook begrijpen. Een verademing.”

Stephanie Gerrits

<p><em>Hoe <strong>kunnen</strong> we jouw onderneming <strong>helpen</strong>?</em></p>

Hoe kunnen we jouw onderneming helpen?

René is één van de leden van het professionele team. Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer in de ICT is hij graag jouw sparringpartner.

Je afspraak met een professional is zo gemaakt. Dat is Easy.

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics