Ans van Amerongen

Vastgoed-adviseur Ans van Amerongen is gespecialiseerd in het ‘omturnen’ van leegstaande panden naar bedrijfsverzamelgebouwen met flexibele werk- en vergaderplekken. Huurders zijn vooral jonge en zelfstandige ondernemers die behoefte hebben aan flexibele werk- en vergaderplekken. Met supersnel internet en flexibele contracten. Daarvoor nam Ans contact op met Easy Office Online. Dit is haar verhaal.

Flexibel

“Steeds meer grote en middelgrote bedrijfspanden worden in gebruik genomen als bedrijfsverzamelgebouw. Huurders zijn vooral jonge en zelfstandige ondernemers die behoefte hebben aan flexibele werk- en vergaderplekken. Easy Office Online huurde eerst één en vervolgens twee kamers op de derde verdieping en verhuisde onlangs intern naar een volledig eigen vleugel op de begane grond van nummer 8.”

Ontzorgen

"Momenteel ben ik vooral actief voor de bedrijfsverzamelgebouwen aan de Keulenstraat 8 en 10 in Deventer. Eén van de eerste huurders op nummer 8 was Easy Office Online. Zij bedachten en implementeerden in 2013 een concept waarbij elke huurder rechtstreeks met hen een overeenkomst op maat sluit om heel flexibel gebruik te kunnen maken van een supersnelle internetverbinding via glasvezel. Dat is ideaal omdat zowel wij als verhuurder maar ook de huurders die hiervoor kiezen hiermee volledig ontzorgd worden. Begin 2018 hebben we dan ook besloten om hetzelfde concept aan te bieden voor huurders op nummer 10."

"Het flexibele 'all-in-one' concept van Easy Office Online is ideaal voor elk bedrijfsverzamelgebouw. Zij bedachten al in 2013 een concept waarbij elke huurder rechtstreeks met hen een overeenkomst op maat sluit voor gebruik van een supersnelle internetverbinding via glasvezel."


Maximaal gemak

“Ik heb al jarenlang een prima huurder aan Easy Office Online. Maar minstens zo belangrijk is dat ze een uitstekende partner zijn voor de internetvoorzieningen in beide bedrijfsverzamelgebouwen. Het innovatieve concept van Easy Office Online is eigenlijk heel eenvoudig: Easy Office Online sluit met elke afzonderlijke huurder rechtstreeks een overeenkomst met een vast laag maandbedrag voor internet en/of telefonie via de cloud. Hierbij worden zowel wij als de huurder volledig ontzorgd. Plotselinge verhuizingen en uitbreidingen maar ook inkrimpingen bij een huurder zijn hierbij geen enkel probleem en kunnen snel worden doorgevoerd met behoud van bereikbaarheid. Wij als verhuurder hebben er feitelijk geen omkijken naar.”

Levensbelang

Raymond van der Benken van ROWIQ Advies huurt sinds 1 maart van dit jaar een kamer in aan de Keulenstraat nummer 10. Zijn adviesbureau is gespecialiseerd in het stroomlijnen van processen op het gebied van kwaliteitsmanagement. “Een supersnelle en solide internetverbinding is voor mijn bedrijf absoluut van levensbelang. Ik was dan ook bijzonder blij dat ik hier op korte termijn een mooie unit samen met een snelle en betaalbare glasvezelverbinding kon huren.”

Ideaal

Ans van Amerongen: "Het flexibele concept van Easy Office Online is ideaal voor ons en onze huurders. Sterker nog: niet alleen ROWIQ ook diverse andere huurder hebben juist daarom voor ons gekozen. Prettig is natuurlijk ook dat we met Easy Office Online in ons pand altijd verzekerd zijn van een supersnelle service. Het flexibele ‘all-in-one’ concept van Easy Office Online is ideaal voor elk bedrijfsverzamelgebouw. In het gemoderniseerde bedrijfsverzamelgebouw aan Keulenstraat 10 is trouwens nog circa 2.500 m2 aan ruimte te huur."

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met onze ICT-oplossingen? Neem gerust contact op.

Wellicht vind je deze
referenties ook interessant

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics