fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

Werken waar
jij wil

Je werkt wanneer je productief bent, niet andersom. Met de digitale werkplek van Easy Office Online heb je altijd je belangrijke werkgegevens bij de hand.

Nu offerte

Digitale Werkplek

Zorgeloos en veilig (samen)werken

Je werkt wanneer je productief bent, niet andersom. Met de digitale werkplek van Easy Office Online heb je altijd je belangrijke werkgegevens bij de hand. Zo werk je flexibeler en efficiënter.

Jouw wensen

We creëren een digitale werkplek die past bij jouw wensen. Met de programma’s die jij nodig hebt en handige tools die jou helpen slimmer, veiliger en efficiënter te werken. Denk bijvoorbeeld aan Office 365, Workspace 365, mailboxen en extra beveiligingssoftware. Bovendien staat iedere dag onze servicedesk klaar om je te ondersteunen.

Voordelen van de
Digitale Werkplek

Met een digitale werkplek van Easy Office Online is de wereld jouw kantoor. Of je nu bij een klant bent, thuis op de bank of onderweg in de trein: je wilt toegang tot belangrijke werkdocumenten en -programma’s. Wat het jou oplevert:

 1. Effectief werk
  Kunnen werken wanneer jij wil

 2. Gemak
  Je werkt op ieder device, met ieder besturingsprogramma

 3. Veilig werk
  Streng beveiligde gegevens, altijd en overal

 4. Vaste kosten
  Een vast bedrag per gebruiker per maand, overzichtelijk en voorspelbaar

 5. Zekerheid
  Wij garanderen een uptime van 99,9%

Wij vertellen
graag
meer

Overstappen? easy

Op zoek naar een werkplek op maat voor iedere medewerker? Stap supersimpel over!

"Klantvriendelijk en kennis van zaken, zo kan ik Easy Office Online typeren."
Bert Vennink
"We hebben lang getwijfeld over de switch van de traditionele server en telefooncentrale naar de cloud. Maar direct na installatie door Easy Office Online waren we helemaal om. Deze manier van werken is zo flexibel en eenvoudig... ik kan het elke MKB-ondernemer aanraden."