Golfclub Zeewolde

Golfclub Zeewolde is een van de grootste golfclubs van Flevoland, met 25 medewerkers, een terrein van zo’n 120 hectare en zo’n 1500 (semi-)vaste leden. Manager Jacintha Verkerk wilde de ICT op een niveau brengen dat past bij de organisatie. Uit verschillende aanbiedingen koos ze voor Easy Office Online. Dit is haar verhaal.

"Wat ik heel fijn vind, is dat je bij Easy Office Online geen nummer bent. Ze staan voor je klaar."

Mailtjes laden

“Toen ik hier begin 2021 startte als manager, merkte ik meteen hoe traag het internet was. Als ik bijvoorbeeld mijn inbox opende, kon ik rustig eerst koffie gaan halen en met iemand een praatje maken voordat de mailtjes geladen waren. Het vervelendste was dat onze receptionistes aan de balie geen goede service konden bieden omdat het reserveringssysteem zo traag laadde. Ook de telefonie liep niet optimaal.”

Goede ervaringen

“Gelukkig was er kort daarvoor hier in het buitengebied eindelijk glasvezel aangelegd. Dit was hét moment om die verschillende problemen aan te pakken. Ik vroeg verschillende offertes aan, onder meer bij Easy Office Online. Ik had al goede ervaringen met hen opgedaan in mijn vorige baan als manager van Golfclub Amelisweerd, bij Utrecht. Daar hadden ze de telefonie succesvol vernieuwd en tegelijk kostenbesparingen gerealiseerd.”

Reëel kostenplaatje

“Easy Office Online kwam met een compleet voorstel. We zouden van de lokale server naar de cloud gaan, met Microsoft 365, zodat data beter beveiligd zijn én goed onderling te delen. De twee besturen bij Golfclub Zeewolde kregen elk een aparte eigen werkruimte binnen de cloud. Verder telefonie met VoiceOver-IP zoals in Amelisweerd, verouderde hardware vervangen, snellere wifi indoor en outdoor. En dat alles tegen een reëel kostenplaatje.”

"Als er een aanpassing nodig is, bijvoorbeeld een nieuw e-mailadres binnen een commissie, dan wordt dat binnen de kortste keren geregeld."

 

Lekker doorwerken

“Van de overstap in het voorjaar herinner ik me eigenlijk geen tegenslagen, dat ging snel en soepel. Vanaf die tijd kunnen we elke dag gewoon steeds lekker doorwerken. Het reserveringssysteem werkt real-time zoals het moet. Bij een bestuursvergadering via Teams hebben we niet alleen goede verbinding, ik kan ook bij alle bestanden, ik kan documenten delen – superefficiënt. Verder zijn we nu ook flexibeler, we werken zo nodig vanuit huis. En de telefonie is gemakkelijk zelf aan te passen, dat was vroeger wel anders.”

Geen nummer

“Wat ik heel fijn vind, is dat je bij Easy Office Online geen nummer bent, ze staan voor je klaar. Als er een aanpassing nodig is, bijvoorbeeld een nieuw e-mailadres binnen een commissie, dan wordt dat binnen de kortste keren geregeld. Ze zijn energiek en gedreven, en ze doen wat ze beloven. Het is gewoon een fijne partij om mee samen te werken, we zijn er heel blij mee.”

Caretowork

De website van Golfclub Zeewolde bezoeken? Dat kan hier.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met onze ICT-oplossingen? Neem gerust contact op.

Wellicht vind je deze
referenties ook interessant

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics