Caretowork

In 2007 zetten Stephanie Gerrits en Lidy Kuiper samen Caretowork op. Hun adviesbureau in Arbeid en Gezondheid maakte de afgelopen jaren een sterke groei door - net als hun behoefte aan goede dienstverlening op het gebied van ICT en telefonie. Stephanie hernieuwde de kennismaking met Easy Office Online. Dit is haar verhaal.


"Alles moet AVG-proof zijn, privacy is cruciaal."

Privacy

“In ons werk draait het in de eerste plaats om medische kennis en sociale vaardigheden, maar goede en veilige ICT is ook onmisbaar. Alles moet AVG-proof zijn, privacy is cruciaal. We gaan om met medische gegevens van onze cliënten. Bovendien werken onze adviseurs en artsen vaak op locatie. Ze moeten dan via hun laptop probleemloos toegang hebben tot de cliëntdossiers.”

Groei

“Lidy en ik hebben Caretowork in 2007 opgericht en werkten lange tijd vanuit huis. Na zo’n negen jaar merkten we dat we toe waren aan een volgende stap. We trokken in een bedrijfsverzamelgebouw in Deventer-Zuid, waar we in een aantal jaren groeiden naar 15 medewerkers.”

Uit elkaar

“Met die groei veranderden ook onze ICT-behoeften. Easy Office Online was onze ICT-dienstverlener, maar kon op dat moment niet leveren wat wij wilden. Het matchte niet meer. Daarom besloten we niet met hen verder te gaan en voor een groter bedrijf te kiezen. Die stap leverde echter niet op wat we ervan verwachten.”

"Goede en veilige ICT is onmisbaar. Alles moet AVG-proof zijn, privacy is cruciaal. We gaan om met medische gegevens van onze cliënten."

Terug om de tafel

“Na acht of negen maanden zijn we weer met Easy Office Online om de tafel gegaan. Gelukkig hadden we eerder in een goede verstandhouding afscheid van elkaar genomen. We hebben alles heel open doorgesproken. Zij lieten daarbij zien hoe ze in de tussenliggende periode waren gegroeid in deskundigheid en professionaliteit, bijvoorbeeld op het gebied van cybersecurity.”

Vertrouwen

“Het gesprek en het daaropvolgende voorstel gaven zoveel vertrouwen dat Easy Office Online nu sinds een half jaar al onze digitale werkplekken in de cloud beheert, de telefonie verzorgt en ook onze hardware levert. We werken met Microsoft 365 en met versleutelde e-mails. Het systeem is heel betrouwbaar en onze telefonische bereikbaarheid is nu eindelijk top. Een verademing.”

Begrijpen

“Een van de meest opvallende dingen bij Easy Office Online is dat ze alles heel duidelijk en geduldig uitleggen, in Jip-en-Janneketaal, zodat wij het ook begrijpen. Bovendien reageren ze snel als er een probleem is en lossen het efficiënt op. Bijvoorbeeld wanneer een adviseur op locatie niet in de dossiers kan komen. Ze begrijpen hoe belangrijk dat is in ons werk.”

Referentie Caretowork

De website van Caretowork bezoeken? Dat kan hier.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met onze ICT-oplossingen? Neem gerust contact op.

Wellicht vind je deze
referenties ook interessant

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics