Werkt alles als een zonnetje? Werkt alles als een zonnetje?

We doen er elke dag alles aan om storingen te voorkomen. We gebruiken de stabielste netwerken, betrouwbare systemen en optimale beveiliging. Check hier de actuele status van onze diensten.

Zijn we online?

We streven altijd naar perfect werkende ICT. Altijd. Punt. We doen er elke dag alles aan om storingen te voorkomen. Maar helaas, heel soms gaat het mis. En daar kun jij ook last van hebben. Dan wil je direct duidelijkheid en hulp. Die bieden we je. 

Of de storing nu met onze systemen te maken heeft of met die van leveranciers, op deze pagina vind je hier de status van al onze online diensten. Werken alle diensten volgens de statuspagina stabiel en ervaar je toch problemen? Bel dan met onze support-desk.;
check_circle Internet / online
  • 20 march 13:51 - Grotendeels van alle internetverbindingen zijn weer online. Mocht je nog problemen ondervinden, dan vragen we je contact met ons op te nemen.
  • 20 march 13:12 - We kunnen melden dat de problemen met de internetverbindingen weer afnemen. Indien de verbinding niet vanzelf online komt, adviseren we je de apparatuur opnieuw op te starten. Mocht je hierbij hulp benodigd hebben, neem dan contact met ons op.
  • 20 march 12:57 - Het lijkt om een grote landelijke storing te gaan. Meerdere leveranciers hebben er last van.
  • 20 march 12:55 - Op dit moment is er een grote storing met onze internetdiensten. Het probleem is momenteel in onderzoek bij onze leverancier. Onze excuses voor het ongemak.
check_circle Telefonie / online
check_circle Mobiel / online
check_circle Digitale werkplek / online

Toch een probleem gevonden? Laat het ons weten.

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics