fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

Werkt alles
als een zonnetje?

Stel hier je vraag

Zijn we online?

We doen er elke dag alles aan om storingen te voorkomen. We gebruiken de stabielste netwerken, redundante systemen en optimale beveiliging. Maar helaas, heel soms gaat het mis. En daar kan jij last van hebben. Daarom bieden we je direct duidelijkheid en hulp. Of de storing nu met onze systemen te maken heeft, of met die van leveranciers, je vindt hier de status van al onze online diensten

Internet

 
Niets aan de hand.

Telefonie

 
Niets aan de hand.

Mobiel

 
Niets aan de hand.

Digitale Werkplek

 
Niets aan de hand.

Office 365

 
Niets aan de hand.

Workspace 365

 
Niets aan de hand.

Geen storing bekend,
toch werkt het niet?

Wat kun je zelf doen

De diensten van Easy Office Online maken zonder uitzondering gebruik van de internetverbinding. Vaak hebben wij deze zelf gerealiseerd, maar soms komt het ook voor dat je gebruik maakt van één van onze diensten op een locatie waar al internettoegang aanwezig is. Als je het gevoel hebt dat er een storing is, dan is het belangrijk om te weten of dat de dienst is die gebruik maakt van het internet, of dat de internetverbinding zelf een storing heeft. Daarvoor adviseren wij om te kijken of:

je onze dienst op een andere locatie wel kan gebruiken of
andere diensten die gebruik maken van internet (mailen, webpagina’s bezoeken etc.) wel werken

Heb je wel internet?

Mocht de internetverbinding niet goed werken, dan adviseren wij je eerst om het modem en/of de router die zorgt voor de verbinding met het internet te herstarten. Dat is vaak het eerste apparaat dat in de meterkast staat en waar de internetverbinding het pand binnenkomt. Als wij internet hebben gerealiseerd, dan is dat een apparaat van het merk Draytek of UniFi. Herstarten doe je door het apparaat minimaal 30 seconden uit te zetten of de stroomverbinding gedurende ca. 30 seconden te verbreken.

Wij helpen graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!

"Ze begrijpen onze ict-behoefte, zodat we snel kunnen schakelen"
Nicole Traa
"Easy Office Online zorgt dat wij goed bereikbaar zijn en flexibel online kunnen werken. Zij lossen al onze vraagstukken op die wij of onze klanten op ict-gebied hebben."