Een veilige digitale werkplek voor al je medewerkers Een veilige digitale werkplek voor al je medewerkers

Ben jij graag bezig met je ICT? Waarschijnlijk niet. Als ondernemer wil je er gewoon op kunnen vertrouwen dat het werkt. Zodat jij en je collega’s efficiënt kunnen werken. Hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Ontdek onze digitale werkplek.

Wat is een
digitale
werkplek?

Met de digitale werkplek van Easy Office Online hebben jij en je collega’s 24 uur per dag veilige toegang tot bestanden, e-mail en software. Op kantoor, thuis of onderweg. Vanaf elk apparaat. De werkplek wordt volledig naar jouw wensen ingericht. En als je een vraag hebt kun je rekenen op supersnelle ondersteuning.

Maak meteen een afspraak met één van onze adviseurs

De voordelen van onze digitale werkplek

Documenten en gegevens staan veilig in de cloud

Onze digitale werkplekken maken gebruik van de veilige cloud van Microsoft. Wij regelen de beveiligingsopties van Microsoft zo in dat ze aansluiten op jouw onderneming. Zodat je optimaal beschermd bent tegen de risico’s van cybercriminaliteit.

Eenvoudige migratie

Easy Office Online bereidt de migratie tot in de puntjes voor. Zodat je geruisloos overstapt naar de cloud. We spreken begrijpelijke taal en helpen je medewerkers om zonder problemen in de nieuwe werkomgeving aan de slag te gaan.

Supersnelle ondersteuning

Bij vragen heb je altijd contact met iemand die jou en jouw onderneming kent. Bel of mail ons en we regelen het voor je. Supersnel en goed. Klanten roemen onze support en daar zijn we megatrots op.

Flexibiliteit voor jou en je medewerkers

Je hebt op elk moment en vanaf elke denkbare locatie toegang tot de bestanden en programma’s die je nodig hebt. Met pc, laptop, tablet of smartphone. Samenwerken en communiceren vanaf verschillende werkplekken is gemakkelijker dan ooit.

Vast bedrag per maand

Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand, inclusief onbeperkte support. Alle benodigde Microsoft-licenties zijn inbegrepen. Je weet precies waar je aan toe bent. En bij personeelswisselingen passen we de accounts snel en eenvoudig aan.

Benieuwd naar onze aanpak?
Bekijk onze werkwijze.

1Inzicht
Wij geven inzicht in de mogelijkheden van de digitale werkplek, toegespitst op jouw situatie.
2Inventarisatie
Wij inventariseren welke software, computers en randapparatuur je in gebruik hebt.
3Voorstel
Op basis van jouw wensen werken we een voorstel op maat uit. Na jouw akkoord bespreken we de planning.
4Migratie
Wij maken de online omgeving aan en zetten alle data over naar de nieuwe omgeving. Tijdens de migratie kun je blijven doorwerken en heb je continu toegang tot al je software, e-mail en documenten.
5Aan het werk
Je kunt aan het werk met de digitale werkplek. Wij staan paraat om de eerste vragen direct te beantwoorden.
Wil je liever <strong>advies</strong> <strong>op maat</strong> ontvangen?

Wil je liever advies op maat ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op met Stefan. Hij vertelt je meer over onze diensten en denkt graag mee over mogelijke oplossingen.

Maak meteen een afspraak voor een adviesgesprek

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics