Fysiotherapie Soestdijk

Fysiotherapie Soestdijk, een praktijk met 13 fysiotherapeuten en 5 administratief ondersteuners, wilde een verbeterslag maken op het gebied van ICT. Fysiotherapeut en mede-eigenaar Jason van der Weerd vond in Easy Office Online wat hij zocht: een ambitieuze en oplossingsgerichte ICT-partner met ervaring in de wereld van fysiotherapie.

“Ze hebben ons ook uitstekend ondersteund bij het in gebruik nemen van de digitale werkplek.”

Het volledige verhaal
van Jason.

Lees je hier.

<em><strong>Betere ICT</strong></em>

Betere ICT

Jason van der Weerd: “Toen ik in 2022 mede-eigenaar werd, kreeg ik onder meer ICT in mijn portefeuille. Ik was ervan overtuigd dat onze ICT beter kon. De bestaande leverancier was bijvoorbeeld niet altijd goed bereikbaar, bij storingen was er geen heldere opvolging en geen back-upplan. Dus ging ik op zoek naar alternatieven.”Bekend met fysiotherapie

“Mijn zoektocht leverde twee kandidaten op. Easy Office Online was daar één van. Bijna tegelijkertijd kreeg ik hun naam door van onze nieuwe EPD-leverancier, Fysiomanager, die al voor verschillende praktijken bleek samen te werken met Easy Office Online. Het feit dat ze al bekend waren met de wereld van de fysiotherapie was voor ons een toegevoegde waarde. Sinds 1 januari 2023 zijn we helemaal overgestapt.”

EPD en ICT

“Het Elektronisch Patiënten Dossier is ons centrale hulpmiddel. In de oude situatie werkte de EPD-software niet samen met de rest van de ICT, zoals telefonie en de digitale werkplekken. In de nieuwe situatie gebeurt dat wel. Daarnaast: de privacygevoelige informatie in het EPD staat nu in de Microsoft-omgeving in de cloud, dat geeft een veiliger gevoel. Bovendien ziet alles er heel professioneel uit, die reactie krijg ik ook van collega’s.”

Soepele interne communicatie

“We merken dat de interne communicatie soepeler verloopt. We werken allemaal in dezelfde digitale omgeving met Microsoft Teams, als een soort intranet. De onderlinge communicatie is daardoor laagdrempeliger. Collega’s zoeken eerder contact met een korte vraag of een reactie. Ook is informatie nu voor iedereen veel gemakkelijker toegankelijk. Door die openheid is iedereen meer betrokken bij het geheel.”

Efficiënt belcontact

“Efficiënt belcontact met cliënten is voor ons ook belangrijk. In het nieuwe systeem zien we bij een bekende beller automatisch wie het is en kunnen we meteen doorschakelen naar zijn of haar EPD. Dat werkt handig. En als er af en toe nog iets misging, werd dat door Easy Office Online gelukkig actief opgevolgd en kwamen ze snel met oplossingen.”

Digitale werkplek

“Op dit moment ervaar ik zelf vooral de voordelen van de digitale werkplek. Ik kan op elk moment vanaf elke plek met mijn laptop inloggen in het systeem. Daar staan alle bestanden en alle applicaties op één plek bij elkaar. Dat werkt zoveel fijner en flexibeler dan in de oude situatie. Easy Office Online heeft ons ook uitstekend ondersteund bij het in gebruik nemen van de digitale werkplek. Ze waren goed bereikbaar, stonden klaar om dingen op te lossen en proactief mee te denken. Echt super.”

De website van Fysiotherapie Soestdijk bezoeken? Dat kan hier.

Jason is blij met ons. En wij met Jason. 

Hoe kunnen we jou blij maken?

<p><em><strong>Contact</strong> met een professional. </em><br /><em>Dat is <strong>Easy</strong>.</em></p>

Contact met een professional. 
Dat is Easy.

René is één van de leden van het professionele team. Hij staat regelmatig in contact met fysiotherapie praktijken en weet wat ze nodig hebben. 

Dus. Even kennismaken?

Wellicht vind je deze
referenties ook interessant

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics