Meer weten over Microsoft 365
Snappen we. Lees je mee?

Meer weten over Microsoft 365.  Snappen we. Lees je mee?

Om je beter advies te geven welke werkplek het beste bij jouw organisatie past, is het net zo makkelijk om met je in contact te komen.

Zullen we een kennismakingsgesprek plannen?

Wat zijn jouw wensen


We kunnen genoeg opties bespreken, maar we vinden het eigenlijk veel leuker om met je in contact te komen. Boek je afspraak met onze collega René. Dan inventariseren we je wensen en krijg je een oplossing op maat.

Dat is wel zo Easy.

René zittend

Je werkplek nog beter maken.  
Genoeg extra opties

Een Back-up. Dat is gelukkig zo geregeld.

Een Back-up. Dat is gelukkig zo geregeld.

Met Cloud Backup & Recovery heb je alle mogelijkheden om jouw back-ups in te richten zoals jij dat wilt. Denk hierbij aan de frequentie van back-ups en tot hoe ver je back-ups wilt kunnen terugzetten. Zo weet je zeker dat je de boel geregeld bij calamiteiten.

€4,75 per gebruiker p/m

E-mailhandtekening. Voor jou en je collega’s.

E-mailhandtekening. Voor jou en je collega’s.

Ontwerp en beheer professionele e-mailhandtekeningen voor jouw organisatie. De handtekening wordt automatisch toegevoegd aan de mail vanaf elk apparaat. Een extra banner voor een marketingcampagne met een automatische start- en einddatum is zo geregeld.

€1,95 per gebruiker p/m

Je wachtwoorden centraal. En nog veilig ook.

Je wachtwoorden centraal. En nog veilig ook.

Hoe veel verschillende wachtwoorden heb jij tegenwoordig? Wij adviseren het gebruik van Keeper, een online wachtwoordmanager. Dat is een digitale kluis voor een veilig beheer van alle wachtwoorden in jouw organisatie. Het delen van wachtwoorden met je collega's wordt daarmee een stuk veiliger.

€ 5,90 per werkplek p/m

Nieuw, maar toch vertrouwd

Werken met je vertrouwde Microsoft 365 programma’s, zoals Word en Excel, maar ook met de nieuwste applicaties die jouw werk makkelijker maken. Dankzij het werken in de Cloud zit je niet verbonden aan één device, maar maak je gebruik van de devices waar jij het lekkerst mee werkt.
<em><strong>Tegelijkertijd</strong> werken in <strong>hetzelfde bestand</strong>. </em><br /><em><strong>Binnen</strong> én <strong>buiten</strong> je organisatie.</em>

Tegelijkertijd werken in hetzelfde bestand.
Binnen én buiten je organisatie.

Tegelijkertijd met collega’s en/of externe relaties in hetzelfde document werken? Dankzij de oplossingen van Microsoft 365 kun je Easy aan die ene Word-document werken, ook met relaties buiten je organisatie. Hierin werk je altijd in een beveiligde omgeving.

Je werkplek. In één overzicht.
Dat is Workspace 365.

Beheren van al je apps. Dat doe je Easy.

Een werkplek die volledig is ingericht op jouw rol en die al jouw huidige en toekomstige technologieën combineert binnen één werkplek. Dat is lekker flexibel.

Een document hier. Een document daar?

De documenten-app bundelt en brengt structuur aan op al je bestanden. Zo werk je on- en offline vanaf het apparaat dat jij wilt. Een nieuwe manier van werken, maar wel Easy.

Eén keer inloggen. Maar wel veilig.

Dank zij Single Sign-on functionaliteit is het mogelijk in één klik je applicaties te openen, zonder voor elke applicatie opnieuw in te loggen. Dat is werkt lekker én veilig.

Je meest recente informatie. In één oogopslag.

De meest recente informatie uit je applicaties direct zichtbaar. In één oogopslag zie je al je ongelezen mails, afspraken, nieuws, recent bewerkte documenten en meer.

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics