Verkoop, factureer en
organiseer je werk op één plek
Verkoop, factureer en organiseer je werk op één plek

Ruim 12.000 ondernemers en hun teams maken dagelijks gebruik van Teamleaders work management software om te verkopen, factureren en werk te plannen. En dat alles op één plek. Van agency’s en digitale marketeers tot loodgieters, bouwbedrijven en re-integratiebureaus.

Naadloze integratie met telefonie

Bij inkomende telefoon met één klik alle klantgegevens op je scherm.
desktop_mac

Naadloze integratie met telefonie

Bij inkomende telefoon met één klik alle klantgegevens op je scherm.

Wat is
Teamleader?

Teamleader biedt klantenbeheer, projectmanagement en facturatie in één handige tool. Gemakkelijk offertes en facturen zenden en beheren. De projectmanagementsoftware is ontworpen om grip te houden op ieder project, tegelijkertijd garandeert de planningsmodule een optimale inzet van het team.

Probeer Teamleader twee weken uit. Zonder gedoe. Zonder te betalen.

De voordelen van Teamleader op een rij

Perfect om je hele bedrijf te runnen

Klantenbeheer, projectmanagement en facturatie in één handige tool. Al ruim 12.000 mkb-bedrijven werken makkelijker dankzij Teamleader. Vervang vandaag nog je papierwinkel en probeer Teamleader twee weken uit. Vind je het niks? Geen probleem. Dan betaal je ook niks.

Eén plaats voor al je contacten

Beheer alle contacten vanuit één digitale database die iedereen gemakkelijk kan bereiken. Voeg gemakkelijk klantinformatie toe en vind het ook weer terug, zelfs automatisch als je dat wil. Bespaar tijd op handmatig werk.

Projecten zonder moeite opleveren binnen de tijd en het budget

Geweldige projecten kosten tijd en moeite om op te leveren. Dus waarom zou je dingen moeilijker maken met ingewikkelde projectmanagementsoftware? Teamleaders projectmanagementsoftware is ontworpen om grip te houden op ieder project, tegelijkertijd garandeert de ingebouwde projectplanning module voor de optimale inzet van het team.

Efficiënt factureren stroomlijnt je financiële administratie

Teamleader maakt facturatie gemakkelijk: je kan ze in een paar kliks maken, versturen en beheren of een offerte in een factuur omzetten. Je kunt zelfs facturen opmaken in je eigen huisstijl om extra professioneel over te komen en je klanten moeiteloos online laten betalen.

Wil je liever <strong>persoonlijk advies</strong> ontvangen?

Wil je liever persoonlijk advies ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op met Stefan. Hij vertelt je graag meer over onze diensten en denkt graag mee over mogelijke oplossingen.
BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics