fbpx
Advies nodig? Bel 0570 760 670. Ben je al klant? Bel dan 088 010 63 10.

november 2019

Teams maakt samenwerken nog effectiever en gemakkelijker


Effectief werken. Iedereen wil het, maar hoe doe je dat? We werken bijna dagelijks met Word, Excel en Outlook: applicaties die in het Office 365 pakket zitten. Dit pakket bevat echter nog veel meer applicaties, en laten die je nou net in staat stellen effectiever samen te werken. Easy Office Online maakt al vol op gebruik van Microsoft Teams!

Microsoft Teams
Is
hét platform voor samenwerking en maakt standaard onderdeel uit van het Microsoft Office 365 pakket. Met Microsoft Teams kun je op een geheel nieuwe manier samenwerken in een veilige online omgeving.  Zo werk je samen in dezelfde set documenten, kijk je naar dezelfde planning, werk je met dezelfde set aantekeningen. Je communiceert via chat, vergaderingen of (video-)gesprekken.  

Door een Team aan te maken voor een bepaalde afdeling, is het makkelijk om elkaar op de hoogte te houden van in- en extern nieuws, hulp te vragen en te vergaderen. Ook is er binnen Teams ruimte voor luchtige, minder zakelijke communicatie zoals een grapje of gif. Ook dat helpt om de medewerkers meer betrokken en gemotiveerd te houden. Teams is natuurlijk ook te gebruiken om specifieke processen of projecten op te bouwen. Het is de eenvoudigste en snelste manier om verschillende personen binnen een uniforme omgeving met elkaar te laten samenwerken en verbinden. Het platform brengt alles wat nodig is voor een productiever team samen op één plek. 

“Hub voor teamwork”
Microsoft noemt Teams een “hub voor teamwork”. Applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Planner en Power BI zijn namelijk ingebouwd zodat teamleden alle gegevens direct kunnen raadplegen vanuit één omgeving. Denk aan bestanden in OneDrive, notities in OneNote en projecten in Microsoft Planner. Alle bestanden zijn altijd gesynchroniseerd in alle apps en op ieder device. Teams helpt bovendien bij het sorteren, ontdekken en delen van informatie binnen de gehele cloud. Hieronder nog een keer de voordelen op een rij.  

De voordelen op een rij:

  • Effectiever communiceren; krijg je team op één lijn met groepschats, onlinevergaderingen, bellen en webconferenties. 
  • Beter samenwerken; werk samen aan bestanden via ingebouwde Office 365-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint en OneDrive 
  • Je werkomgeving aanpassen; voeg je favoriete Microsoft-apps en services van derden toe om je bedrijf te laten groeien. 
  • Je team beveiligen; beschik over end-to-end-beveiliging, beheer en compliance, allemaal mogelijk gemaakt met Office 365. 
  • De structuur van het team is snel aan te passen door de leden, zonder dat hier een IT-afdeling aan te pas komt 

Op 20 februari en 24 maart organiseren wij een seminar over Microsoft Teams. Tijdens deze seminars gebruiken we praktijkvoorbeelden en worden er concrete tips en tricks gegeven voor zowel het gebruik als het beheer van Microsoft Teams.

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan nu hier aan.


We helpen jou graag

Wil je makkelijker en prettiger werken en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen je graag meer!

"Het volledige beheer hebben we naar volle tevredenheid uitbesteed"
Harold Vreeman
"Om de groei beheersbaar te houden was er een professionaliseringsslag nodig van alle (flexibele) digitale werkplekken in Nederland. Easy Office Online heeft dat wat er nodig was snel en vakkundig in kaart gebracht en vervolgens gestructureerd omgezet naar een professionele cloudoplossing. Het volledige beheer hebben we naar volle tevredenheid uitbesteed en onze focus ligt hierdoor weer op de corebusiness."