We make it
work easy
We make it work easy

Maak kennis met ons dreamteam en kom meer te weten over ons als bedrijf.

Het "dreamteam" van Easy Office Online

Vanaf het allereerste begin in 2011 combineren de broers Eddie en René Metz hun kennis van IT en ondernemerschap met persoonlijke aandacht voor klanten en collega’s. Nu staat er een “dreamteam” dat met dezelfde passie en plezier samenwerkt om onze klanten te helpen.
Allon Hopma
Allon Hopma
Servicedesk-medewerker
local_phone088 010 63 10
mail_outlinemail Allon
"Als servicedesk-medewerker is het mijn taak jou altijd te helpen. Een klant die zich gehoord voelt en een duidelijke oplossing toegereikt krijgt, maakt mij gelukkig."
Sjoerd Kanon
Sjoerd Kanon
Support engineer
local_phone088 010 63 10
mail_outlinemail Sjoerd
"Ik ben support engineer. Ik probeer de vragen van onze klanten zo snel mogelijk te beantwoorden. Problemen oplossen is wat ik leuk vind."
Stefan Kappert
Stefan Kappert
Operationeel manager
local_phone06 86 86 59 80
mail_outlinemail Stefan
"Mijn doel is om jou als klant zo snel mogelijk van effectieve informatie te voorzien en jou blij te maken met onze oplossingen. Samenwerken is de sleutel tot succes. Samenwerken is de sleutel tot succes."
Tom klein Koerkamp
Tom klein Koerkamp
Microsoft 365 Consultant
local_phone088 010 63 10
mail_outlinemail Tom
"Elk bedrijf is verschillend. Als Microsoft 365-consultant is het mijn uitdaging om jouw organisatie optimaal te laten werken met Microsoft 365."
Nicole ter Horst
Nicole ter Horst
Servicedesk-medewerker
local_phone088 010 63 10
mail_outlinemail Nicole
"Voor onze klanten ben ik vaak het eerste aanspreekpunt. Ik help graag met alle vragen en zorg dat ze snel en easy opgelost worden."
Ellen Melenhorst
Ellen Melenhorst
Administratie en HR
local_phone0570 760 670
mail_outlinemail Ellen
"Ik verzorg de administratie, zorg dat onze cijfers kloppen en beantwoord alle vragen van onze klanten over facturen of overige administratieve zaken. Daarnaast houd ik mij bezig met contractmanagement en HR."
Alexander Breed
Alexander Breed
ICT Consultant
local_phone088 010 63 10
mail_outlinemail Alexander
"Met mijn jarenlange ICT-ervaring zorg ik ervoor dat de migratie van jouw ICT-omgeving naar Microsoft 365 vlekkeloos plaatsvindt."
Eddie Metz
Eddie Metz
Projectmanager
local_phone06 86 86 86 87
mail_outlinemail Eddie
"Als mede-oprichter focus ik mij vooral op opleveringen van nieuwe klanten op het gebied van internet en telefonie. Zorgen dat onze klanten tevreden gebruikers worden, daar ga ik voor."
René Metz
René Metz
Directeur en mede-oprichter
local_phone06 51 09 76 73
mail_outlinemail René
"Ik ben mede-oprichter en ben bevoorrecht leiding te geven aan dit mooie bedrijf. Ik focus mij vooral op verkoop en marketing en ga graag met passie op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten."
Boomer
Boomer
Kantoorhond
local_phoneGeheim
mail_outlinemail Boomer
Boomer is onze kantoorhond, hij zorgt voor gezelligheid en sfeer op ons kantoor. Boomer heeft een lief en rustig karakter. Daarom is het erg fijn om hem in ons team te hebben.

Makkelijke IT

Wij geloven dat de beste oplossingen eenvoudig zijn. We geloven ook dat je eenvoud alleen bereikt door mensen te begrijpen en alle mogelijkheden te kennen. Hierdoor vinden we in de oneindige wereld van IT precies die oplossingen waar jij op zit te wachten. Oplossingen waarmee IT ineens makkelijk wordt. En werken dus ook.

Aandacht

Wij combineren onze kennis van IT en ondernemerschap met persoonlijke aandacht voor jou en je medewerkers. Jij wil namelijk een oplossing die precies past bij jouw organisatie. Ons ervaren team van vakmensen selecteert de meest gebruiksvriendelijke oplossingen voor werkplekken, telefonie en netwerken en sluit deze naadloos aan op jouw wensen en uitdagingen.

Altijd paraat

Wij willen jouw werkdag makkelijker en prettiger maken, zodat je meer uit je tijd en mensen haalt. Daarom ontnemen we je iedere zorg op het gebied van IT. Welke dienst je ook gebruikt, we beheren en bewaken de hard- en software en voorkomen storingen. En mocht het toch misgaan? Dan staat er altijd iemand paraat om je te helpen.

Wil je bij ons werken? Bekijk onze vacatures.

BrinQer
Caretowork
GuideID
Rientjes
ASU
Westerduin
Riforce
Spoor6
Ariens
Felix van der Putten
Business Open
Ann Taveirne
Elha Cosmetics